Ουραγός με ένα βαθμό η Αχαϊκή και επίσημα

Αστέρας Αμαλιάδας


Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπως όλοι ανέμεναν, δικαίωσε την έσταση του Αστέρα Αμαλιάδας για τον αγώνα με την Αχαϊκή για αντικανονική συμμετοχή του Ντένη Μενίκου. Οι «βυσσινί» παίρνουν το ματς με σκορ 0-3 και φτάνουν τους 7 βαθμούς όπου στριμώχνονται σε πολυκοσμία έξι συνολικά ομάδων με την ίδια συγκομιδη.

Από την άλλη πλευρά η Αχαϊκή βρίσκεται στον 1 και μόνον βαθμό αφού της αφαιρούνται οι 3 βαθμοί από τον αγώνα αυτό που είχε κερδίσει στο γήπεδο με 1-0, ενώ χάνουν άλλους 3 βαθμούς ως ποινή για το σφάλμα στο οποίο υπέπεσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Το κείμενο της απόφασης

«Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Επιβάλλει στο καθ’ ου η ένσταση σωματείο ΑΧΑΪΚΗ ΑΕ τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των διαδίκων σωματείων που διεξήχθη στις 23-10-2016, με τέρματα 0-3 υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.»

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής (8η αγωνιστική)

22  Παναχαϊκή
16  ΠΑΟ Βάρδας
15  Παναρκαδικός
14  Ερμιονίδα
11  Φωστήρας
10  Αιολικός
10  Θήβα
9  Δόξα Μεγαλόπολης
7  Αστέρας Αμαλιάδας
7  Ζευγολατιό
7  Τσικλητήρας
7  Λουτράκι
7  Παναργειακός
7  Χαλκίδα
1  Αχαϊκή

Οι ομάδες που έχουν κάνει ήδη το ρεπό τους:
Θήβα, Φωστήρας, Χαλκίδα, Ερμιονίδα, Παναργειακός, Αιολικός, Αχαϊκή, Ζευγολατιο


Περισσότερα: