Όροι χρήσης

Άδεια χρήσης υλικού: Το πρωτότυπο υλικό του thematch.gr (ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφικό υλικό) προστατεύεται με άδεια Creative Commons 3.0. Κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρεται με ενεργό link στο ακριβές άρθρο-πηγή. Aπαγορεύεται η συστηματική αναδημοσίευση.

Προσωπικά δεδομένα: Ο ιστότοπος δεν διατηρεί λογαριασμούς χρηστών ή άλλα προσωπικά δεδομένα. Ο χρήστης μπορεί οικιωθελώς να εγγραφεί στις ενημερώσεις μέσω email, η οποία παρέχεται μέσω των υπηρεσιών Mailmunch και Mailchimp. Οι υπηρεσίες αυτές διατηρούν αρχείο με το email και το όνομα των χρηστών. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται από το thematch.gr αυστηρά για την αποστολή των ενημερώσεων μέσω email και πάντα σε συμφωνία με τους όρους χρήσης των άνωθεν υπηρεσιών. Ακόμα, ο ιστότοπος προβάλει διαφημίσεις Google Ads για τις οποίες ενδεχομένως χρησιμοποιούνται cookies και άλλη τεχνολογία καταγραφής της δραστηριότητας του χρήστη στον ιστότοπο για λόγους ανάλυσης στατιστικών επισκέψεων και λειτουργικότητας.

Λογισμικό εμπόδισης διαφημιστικού υλικού: Το thematch.gr παρέχει δωρεάν ενημερωτικό υλικό στον αναγνώστη, υπό τον μοναδικό όρο ότι αυτός επιτρέπει την προβολή διαφημιστικού υλικού στις οποίες στηρίζεται αποκλειστικά η βιωσιμότητα του ιστοχώρου. Κατά συνέπεια, δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο σάιτ όταν ο επισκέπτης έχει ενεργές επεκτάσεις φυλλομετρητή όπως ad block, flash block, κλπ. Σε περίπτωση που τέτοιες επεκτάσεις χρησιμοποιούνται, τότε οι αναγνώστες συμβουλεύονται να προσθέσουν το thematch.gr στη λίστα παράκαμψης (whitelist) ώστε να μην ενεργοποιείται κατά την επίσκεψή τους στον ιστοχώρο μας.