Υπέρ του ΠΑΟ Βάρδας με 3-0 ο αγώνας με τον Βύζαντα Μεγάρων που είχε διακοπεί

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Όχι ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία αφού δεν αλλάζει κάτι στο βαθμολογικό πίνακα, απλά η απόφαση βγήκε και είναι υπέρ του ΠΑΟ Βάρδας.

Μιλάμε για το ματς της προτελευταίας της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο Γρηγόριος Κάλακος ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και το Βύζαντα Μεγάρων.

Το ματς να θυμίσουμε είχε διακοπεί λόγω έντασης, με το διαιτητικό τρίο και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων…

Μετά από λίγο ο διαιτητής με τους βοηθούς του βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς κάτι που έκανε και ο ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Βύζαντας όμως δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα ο διαιτητής αφού περίμενε το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια και να κλείσει το φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που εκδόθηκε ο Βύζαντας χάνει το ματς στα χαρτιά με 3-0 ενώ από την ομάδα των Μεγάρων αφαιρούνται 5 βαθμοί από την τρέχουσα περίοδο και άλλοι 5 από τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα της Δυτικής Αττικής που θα αγωνιστεί, ενώ επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ.


Περισσότερα: