Ξεκινούν και πάλι οι ακαδημίες του Πανηλειακού, Αιόλου, Ολυμπιακού


Ως γνωστόν από αύριο 1η Ιουνίου ξεκινούν και πάλι οι ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα που είχαν βάλει προσωρινό λουκέτο για τρεις μήνες λόγω κορωνοϊού.

Έτσι και στον Πύργο ξεκινούν οι τρεις ακαδημίες του Πανηλειακού του Αίολου και του Ολυμπιακού βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

“Μετά από τρεις μήνες αποχής, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, αύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου κάνουν επιτέλους αγωνιστικό restart για όλα τα τμήματά τους.

Μετά και την επίσημη απόφαση της Κυβέρνησης και σεβόμενοι απόλυτα τις ακριβείς οδηγίες του ΕΟΔΥ, με υπευθυνότητα και απόλυτη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους νεαρούς αθλητές μας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή εμφάνισης του αναπάντεχου αυτού προβλήματος και οι τρεις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Πύργου (ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ-ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ) απέδειξαν με τη στάση τους ότι προτάσσουν ως βασική αρχή την υγεία όλων των εμπλεκομένων. Όπως οφείλαμε,  προστατεύουμε τα παιδιά μας από κάθε εχθρό ορατό ή αόρατο… Έτσι προχωρήσαμε νωρίτερα από όλους στην αναστολή των προπονήσεων στις 4 Μαρτίου…

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρακολουθούσαμε καθημερινά τις εξελίξεις κατανοώντας πλήρως τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε η επιβολή της αναστολής των προπονήσεων στην ψυχοσύνθεση των αθλητών μας.

Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Λίγες ώρες έμειναν ακόμη που τα χαμόγελα των παιδιών θα φωτίσουν τα Αθλητικά μας κέντρα, οι χαρούμενες φωνές τους θα πλημμυρίσουν το χώρο και επιτέλους η μπάλα θα κυλήσει στο χορτάρι!!

Σας περιμένουμε!!


Περισσότερα: