Αθλητικός Σύλλογος Σαντορίνης 2020 η νέα ομάδα από τη συγχώνευση


Είναι οριστικό πια πως από αύριο το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης θα έχει μια νέα πολύ δυνατή ομάδα που θα βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

Δύο διαφορετικές συνελεύσεις έγιναν σήμερα το απόγευμα.

Στα Φηρά οι του Πανθηραϊκού και στο Καμάρι οι της Θύελλας.

Και ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει η Ένωση των δύο σωματείων εις σάρκα μια.

Θετική εξέλιξη λοιπόν για Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτό που άλλες ομάδες ούτε καν δε τολμούν να σκεφτούν για.κολλάνε στην ιστορία, στα χρώματα, στην έδρα και άλλα πολλά.

Πολλά μπράβο και στις δύο διοικήσεις των ομάδων γιατί το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και τέτοιες ενέργειες είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Και το όνομα της νέας ομάδας θα είναι Αθλητικός Σύλλογος Σαντορίνης 2020.

Το νέο συμβούλιο που θα προκύψει θα είναι δεκαπενταμελές, με πέντε άτομα από τη Θύελλα Καμαρίου, πέντε άτομα από τον Πανθηραϊκό, ο εκάστοτε αντιδήμαρχος αθλητισμού και οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από τον ΑΟ Πύργου και τον Καρτεράδο και τη Λάβα.

Έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο των Φηρών το οποίο θα προχωρήσει σε πλήρη ανακατασκευή στα πρότυπα της Football League.

Ο νέος σύλλογος θα στηθεί πάνω στο ΑΦΜ της Θύελλας Καμαρίου, ενώ ο Πανθηραϊκός θα διατηρήσει το όνομά του αλλά θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και θα κατεβάσει μόνο ομάδα στα τμήματα τα αναπτυξιακά.


Περισσότερα: