Το ευχαριστώ της διοίκησης του Πανηλειακού στον Παναγούτσο


Ήταν σίγουρα ο άνθρωπος που.έτρεχε για όλα φέτος στον Πανηλειακό και προσπαθούσε για το καλύτερο δυνατό, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τους ερυθρόλευκους είναι η αλήθεια.

Ο Παναγιώτης Παναγούτσος ως Γενικός Αρχηγός ήταν το Α και το Ω του φετινού Πανηλειακού και η διοίκηση με ανακοίνωση της τον ευχαριστεί θερμά γ αυτό αναφέροντας τα εξής:

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια έναν «δικό» της άνθρωπο, «γέννημα-θρέμμα» της πόλης του Πύργου και επί χρόνια βασικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, τον Παναγιώτη Παναγούτσο, για την πολύπλευρη προσφορά του στην ομάδα μας στο δύσκολο φετινό εγχείρημα.

Ο Παναγιώτης αποτέλεσε έναν εκ των πρωτεργατών της φετινής προσπάθειας αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Αρχηγού, ενώ παράλληλα βοήθησε σημαντικά σε πολλούς ακόμα τομείς λειτουργίας της ομάδας συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σωτηρία του Πανηλειακού.

Άπαντες στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για όλα όσα προσέφερε στην καθημερινότητα της ομάδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε οποιοδήποτε βήμα επιλέξει να ακολουθήσει στο μέλλον.

Γνωρίζουμε ότι πάντοτε θα βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.


Περισσότερα: