Στο πόδι η Λευκίμμη για το ματς Κυπέλλου με την Καστοριά


Μεγάλη πρόκληση για την Λευκίμμη είναι το ματς Κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της Καστοριάς. Η Καστοριά η οποία, για όσους δε γνωρίζουν, είχε πάρει το Κύπελλο Ελλάδος το 1980 έχοντας στη σύνθεση της μεγάλους παίκτες εκείνης της εποχής (Σαργκάνης, Δίντσικος).

Αλλά και η Λευκίμμη φέτος εντυπωσιάζει έχοντας μια ισχυρή ομάδα είναι στην πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του τοπικού πρωταθλήματος της Κέρκυρας μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία και να ανέβει μετά απο πολλά χρόνια στην Γ Εθνική.

Ο σύλλογος της Νότιας Κέρκυρας έχει και μια πολύ ισχυρή έδρα με αρκετούς οπαδούς στο πλευρό του, που πάντα δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Για μεθαύριο Τετάρτη, όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για να «σπρώξουν» τον Κερκυραϊκό σύλλογο προς την πρόκριση για τα προημητελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σκληρό καρύδι πάντως θα είναι και η ιστορική Καστοριά που επίσης είναι στην πρώτη θέση του τοπικού πρωταθλήματος και ετοιμάζει βαλίτσες για επιστροφή στην Γ Εθνική.

Το σπουδαίο αυτο ματς θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Λευκίμμης και θα ξεκινήσει στις 16:00.


Περισσότερα: