Καλαμάτα – Πανηλειακός: Πελοποννησιακό ντέρμπι κυπέλλου που θυμίζει εποχές Α’ Εθνικής


Πριν από μερικά χρόνια, όταν μιλάγαμε για το κλασσικό γειτονικό ντέρμπι της Πελοποννήσου Καλαμάτα-Πανηλειακός οι δύο πόλεις ήταν κυριολεκτικά στο πόδι και όλοι περίμεναν με αγωνία την ημέρα του μάτς.

Τώρα όμως, εν έτει 2017, οι δύο ιστορικές ομάδες μετά απο πολλά χρόνια αγωνίζονται στο Α’ τοπικό Μεσσηνίας και Ηλείας αντίσοιχα, κάτι που σίγουρα προκαλεί θλίψη στους χιλιάδες οπαδούς τους.

Το μόνο παρήγορο είναι πως φέτος λογικά και οι δύο ομάδες θα πάρουν την άνοδο για την Γ’ Εθνική αφού είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά απο τις υπόλοιπες ομάδες.

Μεθαύριο λοιπόν Τετάρτη του Πάσχα στις 16:00 οι δύο ομάδες συγκρούονται για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών με έπαθλο την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μεγάλο ματς αναμφισβήτητα που θα μαζέψει και αρκετό κόσμο, καμία σχέση πάντως με την αίγλη του παρελθόντος που είχαν τέτοια ντέρμπι. Πάντως στην Καλαμάτα αυτό το μάτς όπως ειναι λογικό έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια ενώ στην Καλαμάτα θα βρεθούν και οπαδοί του Πανηλειακού.

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε η διοίκηση της Καλαμάτας να πάνε οι οπαδοί του Πανηλειακού


Περισσότερα: