Σωτήρης Τσάτσος: «Ήθελα πολύ να έρθω στον Παναιγιάλειο»


Σε μια μίνι συνέντευξη που μας παραχώρησε ο μεσοεπιθετικός Σωτήρης Τσάτσος μας μιλάει για το πως ήρθε στον Παναιγιάλειο, για τα επερχόμενα play-off και γενικά τι βλέπει σε αυτούς τους αγώνες.

Μπορεί να έχει.πατήσει τα 40 αλλά πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο και ποιοτικό παίκτη που έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στις μεγαλύτερες κατηγορίες μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στους μελανόλευκους.

Φέτος στον Α’ γύρο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη Παλαιόχωρα Χανίων και πέρσι στο Γιούχτα και παλιότερα σε Καλαμάτα, Τσικλητήρα Πύλου, Χανιά, Κέρκυρα, Τρίκαλα.

Ερ: Πως έγινε η κρούση να έρθεις τον Ιανουάριο στον Παναιγιάλειο;

Απ: Ήταν προσωπική επιλογή των προπονητών να έρθω και να βοηθήσω τον Παναιγιάλειο. Αλλά παράλληλα ήταν και δική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία που κουβαλάει.

Ερ: Μοναδικός στόχος η επάνοδος στη Γ’ Εθνική;

Απ: Φυσικά και δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την άνοδο. Η ιστορία και η βαριά φανέλα της ομάδας επιβάλλουν ο Παναιγιάλειος να αλλάξει τάχιστα κατηγορία.

Ερ: Τι θα μετρήσει πιο πολύ σε αυτούς τους αγώνες play-off;

Απ: Σίγουρα η συγκέντρωση σε αυτούς τους αγώνες, η δίψα, η πειθαρχία, η θέληση και η διάρκεια αφού πρόκειται για ένα μίνι γύρο αγώνων.

Ερ: Ποιους θεωρείς ως βασικούς αντιπάλους του Παναιγιάλειου για την άνοδο;

Απ: Όλες οι ομάδες για να είναι σε αυτή τη διαδικασία είναι κάτι το σημαντικό. Ίσως εμείς η Αχαϊκή και ο Ατρόμητος να είναι ένα κλικ πιο πάνω. Θα φανεί μέσα στα γήπεδα.

Ερ: Θεωρείς παιχνίδι κλειδί αυτό της πρεμιέρας την Κυριακή με Αχαϊκή;

Απ: Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά απλά αν ξεκινήσουμε νικηφόρα σίγουρα βοηθάει και στη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια αυτών των αγώνων.


Περισσότερα: