Red Boys Πανηλειακού: «Η διοίκηση να κάνει ένσταση… »


Μια μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανηλειακού Red Boys που απευθύνεται στη διοίκηση στην οποία ζητάει να υποβάλλει ένσταση για το ότι καθυστέρησε να ξεκινήσει το χθεσινό ματς στην Καλαμάτα με το Πανθουριακό και το έγγραφο τέλεσης αγώνα που προσκομήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση ίσως να ήταν… πλαστό…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η πικρή σταγόνα που γευτήκαμε χθες στον αγώνα με τον Πανθουριακό δεν είναι τίποτα και δε μπορεί να σβήσει τα ποτάμια χαράς, υπερηφάνειας και όμορφων στιγμών που μας έχει γεμίσει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που την ακολουθούμε πιστά. Σε αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή που όλα τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα προς το χειρότερο, η διοίκηση με οικονομικές θυσίες, οι ποδοσφαιριστές βάζοντας πλάτη και βγάζοντας ψυχή και ο κόσμος της ομάδας που φρόντισε να μετατρέψει καθένα από τα 10 παιχνίδια που έδωσε ο Πανηλειακός για τα play-off της Ηλείας και τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ σε εντός έδρας ματς, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να αισθανόμαστε υπερήφανοι και τυχεροί που οι πατεράδες μας μάς πήραν από το χέρι όταν ήμασταν μικρά παιδιά και μας ανέβασαν στα σκαλιά του δικού μας ΜΑΡΑΚΑΝΑ.

Τώρα λοιπόν που ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό σκέλος της χρονιάς και αφού κάναμε την κριτική αλλά και την αυτοκριτική μας, αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να δηλώσουμε το εξής:

Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε και πάντοτε ζητάμε οι αγώνες να κερδίζονται καθαρά και παντελονάτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την φορά όμως καλούμε τη διοίκηση της ομάδας να σεβαστεί την κάψα και τον αγώνα όλου αυτού του κόσμου που έκανε το καθήκον του, όργωσε την Πελοπόννησο μέσα σε λίγες εβδομάδες και στήριξε την ομάδα παντού όπου έπαιξε μετατρέποντας όλες τις έδρες σε ΠΥΡΓΟ.

Να σεβαστεί το αίμα και τον ιδρώτα των μαχητών παιχτών μας που έδωσαν ό, τι είχαν σε όλη τη σεζόν. Και κυρίως να σεβαστεί τον κόπο της και τα χιλιάδες ευρώ που έχει δαπανήσει από την αρχή της χρονιάς και να κάνει ένσταση.

Να κάνει ένσταση, γιατί όταν δίνεις έναν αγώνα στα ίσια και έχεις ήδη ΔΥΟ παραβάσεις των κανονισμών που μπορούν να βάλουν φρένο στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου (πλαστογραφία και μη έγκυρο έγγραφο για άδεια τέλεσης αγώνα, καθώς και η παγκόσμια πρωτοτυπία να παραβλέπονται οι διατάξεις του ΚΑΠ και να μην ισχύει ως βασικό κριτήριο ισοβαθμίας τα αποτελέσματα στα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων παιχνίδια και αυτό με βάση κάποια ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ενημέρωση και ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΗ διάταξη της προκήρυξης) και εσύ από την πλευρά σου δεν κάνεις καμία ένσταση, τότε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ FAIR PLAY… Τότε ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ@@Ο…

Την ίδια ώρα που οι αντίπαλοί σου μετατρέπονται ξαφνικά τις τελευταίες αγωνιστικές σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα…

Είμαστε ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ!! Αποδείξαμε ξανά και ξανά την δυναμική αυτής της ομάδας και αυτού του κόσμου! Μπορούμε και έχουμε υποχρέωση στην ιστορία μας να αντιδράσουμε! Δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας!


Περισσότερα: