Ανδρέας Ζαγαρέλος: «Όλοι μαζί για το αύριο της Αχαϊκής»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Αχαϊκής Ανδρέας Ζαγαρέλος με αφορμή την αυριανή Γ.Σ. με την ελπίδα να προκύψει η νέα διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Αύριο Τετάρτη 1/6 και ώρα 20:00μ.μ στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” θα διεξαχθεί η δεύτερη γενική συνέλευση όπου θα αποφασισθεί το μέλλον της Αχαϊκής.

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια ανάδειξης ενός διοικητικού συμβουλίου με την συμμετοχή – συμβολή νέων μελών οι οποίοι θα έχουν όρεξη και φιλοδοξίες για την ομάδα μας.

Θα συζητήσουμε για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς που ελπίζουμε να είναι αντάξιος της χρονιάς που πέρασε.

Μιας χρονιάς που επανέφερε την Αχαϊκή στα γνώριμα μονοπάτια επιτυχιών, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν.

Επίσης, θα τεθεί υπό συζήτηση και ο προγραμματισμός των ακαδημιών της Αχαϊκής με στόχο την προσέλκυση νέων παιδιών που επιθυμούν να ενασχοληθούν με τον αθλητισμό και αργότερα να μετέχουν στην στελέχωση των παικτών της, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την αγάπη τους για την Αχαϊκή.

Ευελπιστούμε στην συμμετοχή του κόσμου που αγαπά την ομάδα και όλοι μαζί ενωμένοι και με προσεκτικά βήματα να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον της “Μεγάλης Κυρίας”. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουν, τόσο το καλύτερο για την Αχαϊκή.

Να ακουστούν νέες προτάσεις και ιδέες και να τεθούν νέοι στόχοι για την Αχαϊκή.

Μην ξεχνάμε ότι η δύναμη της Αχαϊκής είναι ο κόσμος της. Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Η Αχαϊκή δεν είναι απλά μια ιδέα.

Η Αχαϊκή έχει ιστορία. Τιμούμε και σεβόμαστε το παρελθόν, αλλά ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να γραφτούν λαμπρότερες σελίδες για το μέλλον της “Μεγάλης Κυρίας”!.


Περισσότερα: