Οι πρώτες μεταγραφές της Αχαϊκής

Έντονο ενδιαφέρον για Μενίκου

Ο Ιούλιος μπήκε με τη διοίκηση της Αχαϊκής σε συνεργασία με το προπονητή Μίλτο Γκόφα να έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά όσο αφορά το θέμα των μεταγραφών και των ανανεώσεων.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για την απόκτηση του Ντένις Μενίκου,που φέτος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αστέρα Αμαλιάδας. Οι δύο πλευρές συζήτησαν και είναι αρκετές οι πιθανότητες ο παίκτης να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Επίσημα σήμερα έγιναν δυο μεταγραφές με τους παίκτες να υπογράφουν στα καναρίνια. Πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό της Δόξας Παραλίας Μάριο Λαμπρόπουλο που υπέγραψε για 3 χρόνια (φωτο), καθώς επίσης και τον 19 χρονο μέσο Χρήστο Δριμάλα που φέτος αγωνίστηκε στον Άρη Πατρών.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν κ άλλες μεταγραφές έμπειρων και νεαρών παικτών.

Υπογράφουν Μενίκου και Παπαδόπουλος, ανανέωσε ο Ντάζος

Σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές προχωράει η ομάδα της Αχαϊκής δείχνοντας να μπαίνει γερά στο μεταγραφικό παζάρι. Μιλάμε για μεταγραφές έμπειρων παικτών που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στους κιτρινόμαυρους.

Συμφώνησε σε όλα και υπογράφει την Πέμπτη ο μέσος Ντένις Μενίκου, που φέτος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλλα του Αστέρα Αμαλιάδας και φυσικά και στα μπαράζ ανόδου.

Εξάλλου πολύ κοντά στο να υπογράψει είναι και ο έμπειρος Αιγιώτης κεντρικός αμυντικός Τάκης Παπαδόπουλος ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Δόξα Νέας Μανωλάδας, και πέρσι στο Φωκικό.
Ανανέωσε και θα αγωνίζεται και τη νεα περίοδο στα καναρίνια ο αμυντικός Γιώργος Ντάζος.


Περισσότερα: