Πως είναι να παίζουν μπάλα τύφλα μεθυσμένες ομάδες;

Μεθυσμένοι παίχτες, Νορβηγία

Έναν ενδιαφέρον τρόπο επέλεξαν ερασιτέχνες παίχτες ποδοσφαίρου για να περάσουν ένα όμορφο βράδυ και είπαν να ανακαλύψουν πως είναι να παίζεις ποδόσφαιρο τύφλα μεθυσμένος!

Σε πολλούς αρέσει η μπαλίτσα, σε αρκετούς και το να τα τσούζουν, όμως κάποιος έπρεπε να “μελετήσει” τι γίνεται όταν συνδυάζονται αυτά τα “χόμπι”.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές είναι Νορβηγοί (Humornieuin) και έθεσαν ένα όριο επήρειας αλκοόλ πριν να μπορέσει κάποιος να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο… «είσαι λιώμα, αλλιώς δεν μπαίνεις στο γήπεδο!». Για να διαπιστώσουν το πόσο έχει φτιάξει κεφάλι ο παίχτης χρησιμοποίησαν ανιχνευτή μέσω της ανάσας (το κλασικό του αλκοτέστ). Αν μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα κάποιος παίκτης σκοράρει χωρίς να είναι πάνω από το επιτρεπτό όριο συγκέντρωσης αλκοόλ στο αίμα του, τότε το γκολ ακυρώνεται και ο παίκτης υποχρεούται να πιεί τεκίλα μέχρι… να ξαναγίνει νορμάλ!

Αν και είναι βέβαιο στατιστικά ότι έχουν κατέβει στο γήπεδο -ειδικά σε ερασιτεχνικά γήπεδα- παίχτες έχοντας φτιάξει κεφάλι (κανα τσιπουράκι λιγο πριν ή μια “δύσκολη” προηγούμενη βραδιά), οι Νορβηγοί το πήγαν σε άλλη διάσταση…

Σπαρτάρα στο χορτάρι μωρέ… σπαρτάρα!

 

Περισσότερα: