Απογοήτευση στον Αιολικό για το αποτέλεσμα με Χαλκίδα

Γιάννης Πολλαετίδης


Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τη Χαλκίδα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πολλαετίδης και από το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να καθαρίσει ένα ακόμα ματς:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, αφού για μια ακόμα φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας και να δώσουμε έτσι συνέχεια και αξία στη νίκη μας επί του Φωστήρα.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, που είναι και βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα με τον νέο προπονητή. Σπαταλήσαμε όμως 60 λεπτά και μπήκαμε στο ματς μόνο μετά την αποβολή του Κριπιντίρη.

Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Ξαφνιαστήκαμε ίσως στην αρχή από τον τρόπο παιχνιδιού της Χαλκίδας, βρήκαμε όμως γρήγορα τις λύσεις και αν κάποιος άξιζε τη νίκη, αυτοί ήμασταν εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί βγάλανε στο γήπεδο πολλά περισσότερα από κάνουμε στις προπονήσεις.

Είχαν πάθος, θέληση και δεν λύγισαν σε καμία στιγμή του αγώνα. Θέλω να έχουμε ανάλογο πάθος και ένταση στη συνέχεια, όχι μόνο όταν έχουμε αριθμητικό μειονέκτημα και αισθανόμαστε ότι μας κλέβουν τον ιδρώτα μας, αλλά από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.»

Για το αν η διακοπή έκανε τελικά κακό στον Αιολικό, απάντησε:

«Μετά το ματς με τον Φωστήρα είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Από τη μία θα θέλαμε αν γινόταν να παίξουμε αμέσως μετά τη νίκη στον Ταύρο, αλλά με τις απώλειες που είχαμε και μια βδομάδα αργότερα αν παίζαμε, θα ήμασταν ευχαριστημένοι.

Το ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το σκορ είναι θέμα δουλειάς και καθαρά το φταίξιμο δική μου. Έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι και πιο διαβασμένοι.

Έχουμε μπροστά μας το ματς με την Ερμιονίδα, θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε για το καλύτερο δυνατό.»

Ο τερματοφύλακας του Αιολικού Λευτέρης Ζαχαρής επεσήμανε πως η ομάδα της Μυτιλήνης άξιζε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Χαλκίδα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκίδας, γιατί ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Το ξέραμε ότι έχει πολύ καλό ρόστερ και θα ερχόταν στο νησί για το αποτέλεσμα. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου, γιατί δώσανε όλοι το 100%, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αυτές τις δύο εβδομάδες, που είχαμε και το ρεπό.

Η ομάδα πρέπει να κάνει κάτι καλύτερο, γιατί μπορεί να το κάνει. Στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα, είδατε πως αγωνιστήκαμε με 10 παίκτες και τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά το σκορ μας αδικεί. Συνεχίζουμε τη δουλειά, ώστε στους επόμενους αγώνες να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς και να τα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα.»

Πηγή


Περισσότερα: