Πολύ καλή προσθήκη Ιμπραχίμα Νιάσε ο Ιωνικός


Σε μια πολύ καλή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Ιωνικού που έχει βάλει ψηλά το πήχη και θέλει να διεκδικήσει την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία.

Οι Νικαιώτες απέκτησαν το Σενεγαλέζο μέσο Ιμπραχίμα Νιάσε ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στη Λαμία και παλιότερα στο Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιμπραχίμα Νιάσε.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος με ύψος 1,88 (γεννημένος στις 18/4/1988 στο Ντακάρ) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και βρέθηκε σήμερα στα γραφεία στο γήπεδο της Νεάπολης, υπογράφοντας το συμβόλαιο του.

Ο Ιμπραχίμα Νιάσε, που έχει ξεκινήσει από την Β’ ομάδα της γαλλικής Νανσί και έχει σημαντικές εμπειρίες ανήκε μέχρι πρότινος στην Λαμία, με την οποία είχε συνολικά 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Superleague 1 και Κύπελλο.

Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με την ομάδα του Λεβαδειακού (τις σεζόν 2016-1017 και 2017-2018) πραγματοποιώντας συνολικά αυτή τη διετία, 36 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 4 γκολ στην Superleague 1.

Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με την U20 της Σενεγάλης με 4 συμμετοχές και 1 γκολ.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας και έρχεται να δώσει ποιότητα και εμπειρία στον χώρο του άξονα.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Ιμπραχίμα Νιάσε και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.


Περισσότερα: