Πήρε άριστα οργανωτικά ο Διαγόρας χθες με Παναχαϊκή


Αξίζει στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου στα Βραχνέικα να αναφερθούμε στην πολύ καλή οργάνωση του Διαγόρα από όλες τις πλευρές για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος ο Χρήστος Λούβαρης και οι υπόλοιποι της ομάδας δούλεψαν πολύ τις προηγούμενες μέρες έτσι ώστε όλα να κυλήσουν άψογα.

Στην κερκίδα στο πάνω μέρος είχε τοποθετηθεί ειδικός χώρος για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αλλά και το παρατηρητή διαιτησίας το κύριο Πάνου.

Από την παλιά Εθνική λίγο πάνω από το νεκροταφείο υπήρχε έλεγχος σε όλους για εισιτήρια αλλά και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού η νόσησης.

Κάτω από τη γέφυρα της Νέας Εθνικής οδού, πλήρωναν όσοι βρέθηκαν εκτός γηπέδου, ενώ στην είσοδο του γηπέδου υπήρχε θερμομέτρηση και πάλι έλεγχος με τα πιστοποιητικά.

Τα λέμε όλα αυτά γιατί τα είδαμε με τα μάτια μας αφού βρεθήκαμε στο γήπεδο πολύ πριν την έναρξη του ντέρμπι για να το μεταδώσουμε τηλεοπτικά και να καταγράψουμε τα όσα συνέβησαν.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στους ανθρώπους του Διαγόρα αφού όλα κύλησαν άψογα και ο κόπος τους των προηγούμενων ημερών φάνηκε και με το παραπάνω.


Περισσότερα: