Πανό σε Πάτρα και Κάτω Αχαγιά για τον αυριανό μεγάλο τελικό (φωτό)Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως όλη η φίλαθλη Αχαΐα κινείται τις τελευταιες μερες στους ρυθμούς του μεγάλου παιχνιδιού Παναχαϊκής – Αχαϊκής. Σίγουρα το οτι παίζουν οι δυο ομάδες που εκπροσωπούν τη Αχαΐα (στην Γ’ Εθνική) στον τελικο του 3ου ομίλου δίνει μια άλλη αίγλη στο θεσμό. Και σίγουρα ειναι κάτι που ίσως δεν θα ξανασυμβεί ποτέ.

Από την Κυριακή το απόγευμα σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και της Αχαγιάς έχουν αναρτηθεί μεγάλα πανό για τον αυριανό τελικό. Έχει διαφημιστεί πολύ το συγκεκριμένο μάτς και έχει δουλεψει πολύ και η νεα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α έτσι ώστε να γίνει ένα ματς γιορτή και διαφήμιση του αθλήματος.

Σήμερα μάλιστα το απόγευμα έγιναν και κάποια δοκιμαστικά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ενώ να υπενθυμίσουμε πως στο Β’ ημιχρονο θα ανάψουν και οι προβολείς.

Συνοδευτικά στο μενού, θα  γίνει βράβευση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών: του Γιώργου Κυριακόπουλου και Γιάννη Ζερδεβά που έχουν φορέσει με μεγάλη επιτυχία την φανέλα και των δύο ομάδων.


Περισσότερα: