Παναγούτσος: «Με 34 εισιτήρια ο Πανηλειακός δεν πάει πουθενά»


Μπήκαμε πλέον στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με το Πανηλειακό να βρίσκεται κάτω από τη διαχωριστική γραμμή έχοντας εξαιρετικά δύσκολο έργο για τα υπόλοιπα 12 ματς μέχρι το φινάλε.

Έχει 13 βαθμούς με τη γραμμή να είναι στους 19, απέχει δηλαδή έξι πόντους κάτι που σημαίνει πως για να σωθεί η ομάδα θα πρέπει να γίνει πραγματικά υπέρβαση.

Το ιδιαίτερα αρνητικό όμως είναι η απουσία του φιλάθλου κόσμου από τα εντός έδρας παιχνίδια.

Το χθεσινό ματς με τη Ζάκυνθο ήταν κάτι σαν τελικός για τους ερυθρόλευκους.

Και όμως κόπηκαν μόλις 34 εισιτήρια κάτι πραγματικά πολύ λυπηρό για μια τόσο ιστορική ομάδα που έχει παίξει στη Α’ Εθνική με χιλιάδες κόσμου, τη ναυαρχίδα του νόμου Ηλείας.

Ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Πάνος Παναγούτσος μας μίλησε για τη φετινή χρονιά αλλά και τα ελάχιστα εισιτήρια που κόβει η ομάδα λέγοντας σχετικά.

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι κυριολεκτικά από το μηδέν με την ομάδα να μην έχει..αύριο..χωρίς ούτε ένα δελτίο ούτε ένα ευρώ στο ταμείο.

Χωρίς επενδυτές, χωρίς υποστήριξη, με τη βοήθεια του Γιώργου Μώρου και του προπονητή Κώστα Λούσκου.

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα, για να κατέβει ο Πανηλειακός στο πρωτάθλημα γιατί πίστεψε αν δεν γίνονταν αυτή η κίνηση η ομάδα ίσως να μην έπαιζε πουθενά φέτος.

Είμαστε στο δεύτερο γύρο με αξιοπρέπεια με μοναδική βοήθεια από κάποιες χορηγίες και ταμπέλες στο γήπεδο, αυτά είναι τα μοναδικά μας έσοδα.

Δυστυχώς όμως και λυπάμαι που το λέω η ομάδα δεν έχει οξυγόνο δεν έχει ζωή.

Με 30-50 εισιτήρια μέσο όρο απλά δε πάμε πουθενά.

Χθες ο αγώνας με τη Ζάκυνθο ήταν κάτι σα τελικός.

Και κόψαμε μόνο 34 εισιτήρια;

Στην κυριολεξία έχουμε γονατίσει αλλά δε το βάζουμε κάτω, θα το πάμε μέχρι τέλους θα παλέψουμε να τερματίσουμε με ψηλά το κεφάλι και αξιοπρέπεια όπως ταιριάζει σε αυτή την ιστορική ομάδα με τη βαριά φανέλα“.


Περισσότερα: