Νεύρα, ένταση εκτός γηπέδου και 0-0 στο ντέρμπι Αχαϊκή – Παναιγιάλειος (φωτο-φάσεις-συνεντεύξεις)


Απ’ όλα είχε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Αχαϊκή και τον Παναιγιάλειο στη Κάτω Αχαγιά αλλά χωρίς γκολ.

Η λευκή ισοπαλία δεν εξυπηρετεί τις δύο ομάδες αφού ο Παναιγιάλειος σώθηκε αλλά ήθελε το τρίποντο, ενώ η Αχαϊκή θα τα παίξει όλα για όλα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Στο Α ημίχρονο σε γενικές γραμμές ήταν λίγο καλύτερος ο Παναιγιάλειος έχοντας ευκαιρίες στο 3′ και 17′ με τον Μπούνα, και στο 29′ με τον Καραμπούλα.

Στην επανάληψη έπεσε εντελώς ο ρυθμός του αγώνα, δεν υπήρχαν καθόλου φάσεις παρά ένα σουτ του Μητρόπουλου στο 75′ πάνω από τα δοκάρια.

Έτσι δίκαιο σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται το 0-0 με μελανό σημείο όμως τα επεισόδια που έγιναν λίγο μετά την έναρξη του αγώνα όταν έξω από το γήπεδο εμφανίστηκαν οπαδοί του Παναιγιάλειου οι οποίοι πέταξαν καπνογόνα και δυναμίτες σε φίλους της Αχαϊκής με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλης έκτασης φωτιά που έκαιγε ξερά χόρτα και καλαμιές.

Η αστυνομία αν και αιφνιδιάστηκε από την παρουσία Αιγιωτών, αντέδρασε και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έφυγαν στο δρόμο πάνω από το γήπεδο προς το Πετροχώρι… Διαβάστε το ρεπορτάζ από τα παραλειπόμενα και τις 29 συλλήψεις της αστυνομίας μετά το ματς.

Άριστη η διαιτησία του Καδδά (Οικονόμου-Ανδριανός).

Συνθέσεις

Αχαϊκή: Μπακάλης, Ντρέου (62′ Πετράτος),Ρίλντι, Λίπι, Κοτσόκολος,Μπουτσικάκης, Πυρρής, Μαρκόπουλος, Ανδρεόπουλος (86′ Κυριακόπουλος),Γεωργόπουλος, Κωστής (72′ Μητρόπουλος).

Παναιγιάλειος: Καλλιακμάνης, Μπακατσέλος, Καφετζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας (93′ Σπανογιάνης),Λιάτος, Καραμπουλας,Κουραχάνης (71′ Σκούτας), Σπυρόπουλος (70′ Μπάσα).

Μετά το τέλος του αγώνα μιλάνε στη κάμερα του thematch.gr οι προπονητές των δύο ομάδων Μίλτος Γκόφας, Αλέξης Γαβριλόπουλος.

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...114 από τις 114 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: