Νέα αναβολή στην έναρξη της Super league 2. Συνάντηση με Αυγενάκη


Όχι βέβαια πως μας προκαλεί εντύπωση το ότι για ακόμα μια φορά.πάει πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος.

Αποφασίστηκε λοιπόν να μην ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα αλλά.προσέξτε.

Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ δε γράφει κάτι συγκεκριμένο το πότε θα ξεκινήσει γιατί πολύ απλά ούτε αυτοί ξέρουν με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που έχουν γίνει και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρισει.

Θέλουν λέει να βάλουν σε μια.τάξη τα πράγματα και να συναντηθούν με τον Αυγενάκη για να γίνει βιώσιμη η κατηγορία.

Καλά… κρασιά δηλαδή.

Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021.

Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στην ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.

Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ και. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά και. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ και. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ και. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού και. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.


Περισσότερα: