Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας της Ε.Π.Σ.Αχαΐας (φωτο-βίντεο)Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Πόρτο Ρίο έγινε η εκδήλωση κοπής πίτας της Ε.Π.Σ.Αχαΐας. Η εκδήλωση που κράτησε περίπου 2,5 ώρες είχε πολλούς και εκλεκτούς προσκεκλημένους από την Ένωση που διοργάνωσε άψογα τα πάντα.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Euro 2004 Αντώνης Νικοπολίδης, ο Κώστας Κατσουράνης από πλευράς Παναχαϊκής, ο Πάρις Γεωργακόπουλος, όπως και ο τερματοφύλακας Κώστας Χαλκιάς, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο Αθλητικογράφος Βασίλης Γεωργίου που είχε μεταδώσει τον αλησμόνητο τελικό μπάσκετ της ΑΕΚ το 1968 και άλλοι πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Μόνο μελανό σημείο η αποχώρηση της αντιπολίτευσης της διοίκησης της ΕΠΣΑ, η οποία όπως εξηγήθηκε σε ανακοίνωση ήταν για λόγους ηθικής τάξης και ως αντίδραση στην παρουσία του «εκπροσώπου της παράγκας» (όπως τον αποκάλεσε) Θωμά Μητρόπουλου.

Εμείς φυσικά δώσαμε το παρών και σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ απ όλα όσα έγιναν καθώς και βίντεο από όσα δήλωσαν οι κύριοι Γραμμένος, Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Χαλκιάς και Νικολάου.

  Βίντεο


  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...104 από τις 104 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: