Η παρουσία του Θωμά Μητρόπουλου «έδιωξε» την αντιπολίτευση από την κοπή της πίτας της ΕΠΣΑ


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ (ΠΕΣ)-ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΘΩΜΆ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Η καθόλα πετυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΕΠΣΑ δυστυχώς αμαυρώθηκε από την παρουσία εκπροσώπου της “παράγκας” του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ατόμου με καταδικαστικές εις βάρος του ποινές και με άλλες ακόμα να εκκρεμούν δικαστικά.!Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε το λόγο της παρουσίας του στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ή ακόμα χειρότερα ποιο είναι το συμφέρον αυτών που τον προσκάλεσαν; Πάντως στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση των μελών για την παρουσία του!

Επειδή δεν είθισται να παρευρίσκεται κάποιος ακάλεστος (και ερχόμενος από μακριά) ευελπιστούμε να μην χρησιμοποιηθεί αυτό ως άλλοθι! Τουναντίον όφειλαν οι κύριοι της νυν πλειοψηφίας της διοίκησης της ΕΠΣΑ και ειδικότερα ο πρόεδρος να έχουν λάβει τα μέτρα.

Το σύνθημα περί ανανέωσης έμεινε κλειδωμένο στο συρτάρι ή έτσι την εννοούν με τέτοιους καλεσμένους “φίλους “?Τουλάχιστον ας έχουν την ευθιξία να μας ενημερώνουν και εμάς για να λαμβάνουμε εκ των προτέρων τα μέτρα μας  και όχι να αναγκαζόμαστε να αποχωρούμε εν μέσω της εκδήλωσης. Ζητάμε λοιπόν συγνώμη από τον κόσμο του αχαϊκού ποδοσφαίρου, από τους παράγοντες των σωματείων,και από αυτούς οι οποίοι επρόκειτο απόψε να βραβευτούν,αλλά το αποδεδειγμενο ήθος μας, δεν συνδράμει με την παρουσία ανθρώπων που μόνο ζημιά προσφέρουν στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Οπότε και η αποχώρησή μας ήταν τη δεδομένη στιγμή η πιο ήπια μορφή εκδήλωσης των σκέψεων και των συναισθημάτων μας!

ΥΓ. Για αποφυγή της οποιαδήποτε παρανόησης ο κ. Πλουμής παρέμεινε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία εργάζεται.

Τα μέλη της μειοψηφίας τις ΕΠΣ ΑΧΑΊΑΣ (ΠΕΣ):ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ-Χ.ΠΛΟΥΜΗΣ-Γ.ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.


Περισσότερα: