Ντέρμπι χωρίς νικητή στη Βάρδα με Αστέρα Αμαλιάδας (βίντεο-φωτό)


Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο Ηλειακό ντέρμπι που έγινε το μεσημέρι στο Γρηγόριος Καλάκος της Βάρδας ανάμεσα στο ΠΑΟ Βάρδας και τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Τον τελικό 0-0 σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία με το Λαθύρη στο 43 (το σουτ έδιωξε εντυπωσιακά ο Αντωνόπουλος) και τον Αστέρα να απειλεί στο 40′ σε φάουλ του Μπουρούκη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ένα ματς που είχε πολλές διακοπές στην επανάληψη με αποκορύφωμα τη μεγάλη ένταση στο 50′ (είχαμε τετράλεπτη διακοπή) και που έληξε με δέκα λεπτά καθυστερήσεων στο 100′.

Πάντως οι γηπεδούχοι πίεσαν απ’ τα μέσα του Β ημιχρόνου και μετά χωρίς να έρθει το πολυπόθητο τέρμα χάνοντας ευκαιρίες με το Μπίσσα στο 68′, το Παπασπηλιόπουλο στο 70′ και το Λαθύρη στο 73′ και 98′.

Σφύριξε διαιτητής Superleague 2 ο Βασίλης Στάμος με βοηθούς Καραλή και Ντάβαρη.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Μηλαδόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μαρκόπουλος, Π.Πολίτης, Γ.Πολίτης, Αντωνόπουλος (82′ Δούλος), Πλαστουργός (74′ Μικελάτος), Λαθύρης, Τσιρίκος (66′ Μπίσσα).

Αστέρας Αμαλιάδας: Αντωνόπουλος, Κολτσίδας, Βασιλόπουλος, Καμαρινός, Κυριαζής, Ρούνης, Σκοζάι, Μπουρούκης, Γεωργιόπουλος (93′ Χατζηγιάννης), Τζανέτος, Μπατζακόπουλος (76′ Μαργαρώνης)

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Οι συνεντεύξεις των προπονητών στο ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Αμαλιάδας 0-0 (βίντεο)

  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: