Ηρωικοί φίλοι του Αιολικού αντάλλαξαν αναμνηστικά με τους Ισοβίτες (φωτό)


Στον αγώνα την Κυριακή, νωρίς το μεσημέρι στην Κάτω Αχαγιά, ανάμεσα στην Αχαϊκή και τον Αιολικό, δύο ηρωικοί φίλαθλοι απο τη Μυτιλήνη ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι Μιχάλης Εγγλέζος και Γιώργος Χατζηβασιλείου δε λογάριασαν έξοδα, ταλαιπωρία, και χρόνο έτσι ώστε να βρεθούν για δύο ώρες στην Αχαγιά να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ξεκίνησαν το μακρινό ταξίδι από την Μυτιλήνη την Παρασκευή το βράδυ και άυπνοι για δυο ολόκληρες ημέρες βρέθηκαν στην Αχαγιά για να κάνουν αυτό που αγαπούν πάρα πολύ. Σε αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο συγχαρητήρια και είναι άξιοι σεβασμού.

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να δαπανάς ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό από το υστέρημά σου για να δεiς ποδοσφαιρικό αγώνα δύο ωρών. Και τα συγκεκριμένα παιδιά ήταν και πέρυσι στη Βάρδα και στη Μανωλάδα.

Χθές λοιπόν επισκέφτηκαν στην Αχαγιά πριν το ματς το σύνδεσμο φιλάθλων Αχαϊκής Ισοβίτες και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Οι Ισοβίτες τους δέχτηκαν με χαρά και στον αγώνα του Β’ Γύρου στη Μυτιλήνη οι φίλοι των δύο ομάδων θα ξανανταμώσουν.

Εμείς είμασταν εκεί και σας παρουσιάζουμε φώτο από τη συνάντηση των φίλων των δύο ομάδων.

Φωτογραφίες

Περισσότερα: