Η αγωνία των ομάδων για την παραμονή στη Γ’ Εθνική


Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να έχει ανακοινωθεί και επίσημα το πρόωρο τέλος της Γ’ Εθνικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.όμως υπάρχουν ακόμα.αναπάντητα ερωτήματα.

Που έχουν να κάνουν σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία αφού τα σενάρια πάνε και έρχονται.

Στην επόμενη τηλεδιάσκεψη η Ε.Π.Ο περί τις 20 Μαΐου αναμένεται να ασχοληθεί με αυτό το φλέγον θέμα αλλά μπορεί και να.τραβήξει η υπόθεση για τον Ιούνιο.

Στη κυριολεξία λοιπόν σε.αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται όλες οι ομάδες που εμπλέκονται με το θέμα της σωτηρίας αφού ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Πολλοί…πιέζουν προς.διαφορετικές κατευθύνσεις για το συμφέρον τους.

Άλλοι επιθυμούν να μην πέσει καμία ομάδα δηλαδή όλοι να σωθούν και να γίνει πλήρης αναδιάρθρωση της κατηγορίας.

Άλλοι λένε να πέσουν οι ομάδες που.έχουν πέσει και μαθηματικά και όλες οι υπόλοιπες ομάδες να σωθούν ενώ υπάρχει και η άποψη να πέσουν όλες οι ομάδες από τη 10η θέση και κάτω.

Ένας.μύλος με αυτό το θέμα που καλείται η Ε.Π.Ο να λύσει για να αρχίσει σιγά σιγά να ξεδιαλύνεται το τοπίο.

Βέβαια ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα δώσουν το παρών στη νέα Γ’ Εθνική της καινούργιας περιόδου θα αργήσει να ξεκαθαρίσει αφού πάρα πολλές ομάδες είναι σίγουρο πως δε θα κατέβουν.οπότε δε μπορεί να γίνει και ασφαλής πρόβλεψη για τους ομίλους.

Ας φροντίσει λοιπόν η Ε.Π.Ο να κάνει πιο.ελκυστικό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλιώς θα βρεθεί μπροστά σε.δυσάρεστες εκπλήξεις.


Περισσότερα: