Γαβριλόπουλος: «Μπήκαμε δυνατά, πήραμε και τα χρωστούμενα από την τύχη»


Μετά τη λήξη των ματς της 13ης αγωνιστικής (λίγο νωρίτερα είχε λήξει το παιχνίδι της Αχαϊκής με τον Αιολικό Μυτιλήνης), ο προπονητής της Αχαϊκής Αλέξης Γαβριλόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα Match,

λέγοντας ότι του άρεσε που πλέον υπάρχει κάτι άλλο κάτω από την Αχαϊκή (σημειώστε ότι πέφτει μόνο μία ομάδα από τον όμιλο).

Για το ματς με τον Αιολικό είπε ότι ναι μεν μπήκαν δυνατά, υπήρξαν όμως και τυχεροί, κάτι που όπως είπε μπορεί να δικαιολογηθεί ως «χρωστούμενο» από την τύχη που τους είχε γυρίσει την πλάτη στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Αιολικός, όπως είπε ο Γαβριλόπουλος, δεν είναι τυχαία ομάδα και το αποτέλεσμα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στους παίχτες της Αχαϊκής που έκαναν τον αντίπαλο να φαίνεται πολύ λιγότερο ποιοτικός από ότι είναι.

Κύπελλο Γ’ Εθνικής

Αναβλήθηκε το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 21/12 κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι δεδομένων των εργασιών συντήρησης που γίνονται στο γήπεδο του Αστέρα, δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο στην Ηλεία για την ημερομηνία εκείνη. Η νέα ημερομηνία που ορίστηκε το παιχνίδι είναι στις 11/1 του νέου έτους κάτι που δυσαρέστησε τις ομάδες διότι θα θα αναγκαστούν να παίξουν Τετάρτη-Κυριακή τον Ιανουάριο, ενώ αν γινόταν κανονικά το ματς όπως είχε αρχικά οριστεί θα ήταν καλύτερα γιατί δεν θα είχαν αγώνες μπροστά λόγω της διακοπής τριών εβδομάδων.

Αυτό κατά συνέπεια δημιουργεί ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό για τις ομάδες (π.χ. η Αχαϊκή παίχει επόμενο αγώνα στις 8/1 με τον Τσικλητήρα Πύλου), το οποίο κενό ενδεχομένως να προσπαθήσουν οι διοικήσεις των ομάδων να «μικρύνουν» προγραμματίζοντας κάποιο φιλικό.


Περισσότερα: