Γ’ Εθνική: Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αχαϊκή 0-0 (φάσεις-φωτό-συνεντεύξεις)Απόλυτα δίκαιο βάση της συνολικής εικόνας του ματς χαρακτηρίζεται το γειτονικό ντέρμπι των Βραχνεΐκων ανάμεσα στο Διαγόρα και την Αχαϊκή. Αποτέλεσμα το οποίο δεν ήθελε καμία από τις δύο ομάδες αφού συνεχίζουν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό και οι δύο (σημείωση: ο Τσικλητήρας Πύλου πήρε βαθμό στην Καλαμάτα, δείτε το πανόραμα του ομίλου στο τέλος).

Το παιχνίδι κύλησε σε αθλητικά πλαίσια με ανοιξιάτικο καιρό και το παρακολούθησαν πάνω από 500 φίλοι των δύο ομάδων και πολλοί ουδέτεροι.

Το Α’ ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα χωρίς τις μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Κάποιες μικροευκαιρίες των γηπεδούχων με τον ιδιαίτερα δραστήριο Άκη Κωστή στο 18′ και 21′ και τον Τρίγκα στο 42′ και η Αχαϊκή στο 6′ με τον Ντάζο.

Στην επανάληψη η Αχαϊκή μπήκε καλύτερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Κοκκίνη στο 51′.

Αλλά και ο Διαγόρας είχε πολύ μεγάλη φάση με τον Κωστή στο 66′ αλλά ο Δρακόπουλος του είπε όχι διώχνοντας επάνω στη γραμμή. Οι του Διαγόρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη Καραμέρο πως η μπάλα ίσως και να πέρασε τη γραμμή, ενώ ζήτησαν πέναλτι στο 68′ με τον Γεωργαντόπουλο.

Πολύ καλή η διαιτησία του Νίκου Σταυρόπουλου από την γειτονική Ηλεία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας Westenergy: Θωμάς, Λίπι, Α.Τρίγκας, Πετρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Ν.Τρίγκας, Αδαμόπουλος(65′ Κουτρούμπας), Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης(82′ Χριστόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Κωστής(93′ Τριανταφυλλόπουλος).

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος, Στεφανόπουλος, Ρίλντι(37′ Γιανακόφ), Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ντάζος, Αποστολόπουλος(93′ Κιβουίλντι), Κοκκίνης, Σταυρόπουλος(89′ Μητρόπουλος), Πατάπης.

  Φάσεις και γκολ


  Συνεντεύξεις

Δείτε δηλώσεις από το ματς εδώ.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...122 από τις 122 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: