Φριχτά παράπονα Νάπολης για διαιτησία και διεξαγωγή της τελικής φασης


Η ανακοίνωση της ομάδας:

Παίζοντας σε ένα προδιαγεγραμμένο “έγκλημα”

Δεν έχουμε μάθει να μεμψιμοιρούμε και δεν το κάναμε πότε αυτά τα 5 χρόνια. Όμως σε περιπτώσεις σαν την σημερινή, όταν δηλαδή βλέπουμε να μας κλέβουν τον κόπο μας δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και να μην τοποθετηθούμε.

Το έργο που θα παιζόταν στο φετινό πρωτάθλημα φάνηκε από την αρχή. Πρώτα η προσπάθεια μετάθεσης της ημερομηνίας που θα άλλαζε ολοκληρωτικά τον προγραμματισμό μας πριν την τελική φάση. Μετά η απειλή ένστασης κατά του Αλεχάντρο για δήθεν θέμα με την βίζα του, η οποίο άγγιζε τα όρια σεναρίου φαντασίας. Τελικά, η αλλαγή γηπέδου λίγες μόνο ώρες πριν την σέντρα, που όπως αποδείχθηκε ήταν το έναυσμα για ένα… έγκλημα!

Η Νάπολη έπρεπε να ηττηθεί και έτσι έγινε. Βέβαια για να συμβεί αυτό, χρειάστηκαν 10 κίτρινες κάρτες, να αποβληθεί ο Χάχαλης και να κριθεί το ματς με πέναλτι 13″ πριν το τέλος της παράτασης.

Όμως όσοι ήταν στην Παλλήνη ξέρουν ότι στην άμμο μια ομάδα κυριάρχησε και αυτή ήταν η ομάδα μας. Με άψογη τακτική και την καλύτερη απόδοση μας, ο μόνος τρόπος να έρθει ο αποκλεισμός ήταν να έρθει από τα σφυρίγματα των διαιτητών και τις υποδείξεις συγκεκριμένων προσώπων εντός και εκτός γηπέδου.

Εμείς προς απογοητεύση σας θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και δυστυχώς για εσάς, με όσα κάνετε απλά μας δίνετε κίνητρο να μην σταματήσουμε μέχρι να φτάσουμε στην κορυφή.

Εις το επανιδείν λοιπόν.

Υ.Γ.: Το χειρότερο είναι όταν κάποιοι μπερδεύουν τον τόπο καταγωγής τους με την διάθεση να αποδείξουν ότι είναι αντικειμενικοί και δυστυχώς δημιουργούν καταστάσεις που καθορίζουν αρνητικά μια ολόκληρη χρονιά και τον κόπο των αθλητών…

Α.Π.Σ. ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ

“Φτάσε όπου δεν μπορείς


Περισσότερα: