Φιλικό επίδοξων πρωταθλητών στο Αίγιο


Μια εβδομάδα προετοιμασίας ο Παναιγιάλειος, δύο ο Διαγόρας Βραχνεΐκων και οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σήμερα Σάββατο το απόγευμα στις 18:00.

Σε ένα άκρως ενδιαφέρον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέτος έχουν ως στόχο την άμεση επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Παναιγιάλειος εναντίον Διαγόρα με τους δύο προπονητές Φιλίπο Σχοινά και Νίκο Λουμπαρδεα να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:

Την πρώτη βδομάδα προπονήσεων, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο, ολοκλήρωσε σήμερα ο Παναιγιάλειος.

Οι προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Φίλιππα Σχοινά, πραγματοποιούνται στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, με το «μελανόλευκο» ρόστερ να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί και να είναι σε διαδικασία στελέχωσής του.

Η Αιγιώτικη ομάδα μπορεί να έχει αποκτήσει έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο υπολείπονται ακόμη τρεις-τέσσερις μεταγραφές ταλαντούχων -κυρίως- ποδοσφαιριστών.

Από κει και πέρα το πρώτο «τεστ» της Αιγιώτικης ομάδας είναι προγραμματισμένο να γίνει σήμερα (18:00), στο δημοτικό στάδιο με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας», που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νικολόπουλο και τον στρατευμένο Βλάχο, θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει ξεκινήσει την προετοιμασία.

Συγκεκριμένα στο φιλικό θα αγωνιστούν οι: Μιχ. Σπανός, Π. Λιάτος, Χ. Αθανασόπουλος, Α. Δημόπουλος, Π. Παπαδόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Β. Μπελεζάκης, Βαγγ. Γκάτσης, Α. Σπανός, Α. Τσεκούρας, Α. Χούσα, Θ. Κοτσόκολος, Β. Μπούνας, Ν. Μαχαίρας, Κ. Αποστολής και Αγγ. Νικολάου.


Περισσότερα: