Φ. Γερασιμόπουλος: Δεν υπάρχει όρεξη για ποδόσφαιρο μετά από 2 μήνες απραξίας


Το Λιμνοχώρι όπως και όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες περιμένουν να δουν τι γίνει τελικά με την επανέναρξη η όχι των πρωταθλημάτων.

Ο Γραμματέας της ομάδας Φάνης Γερασιμόπουλος εκφράζει την άποψη πως έτσι που είναι διαμορφωμένη η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολο οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστες να ξαναβρεθούν στα γήπεδα για τα μπαράζ.

Όπως λέει δεν υπάρχει καμία όρεξη για μπάλα και πολύ δύσκολα θα ξαναμαζευτούν οι ομάδες για να αγωνιστούν.

Διαβάστε τι μας δηλωσε.

“Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο,να έχουμε υγεία και να βγούμε δυνατοί από αυτή την δύσκολη δοκιμασία που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης.

Σίγουρα το ποδόσφαιρο μας λείπει πάρα πολύ και ειδικά σε εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους.

Κάνουμε βόλτες έξω από τα  γήπεδα και μας πιάνει μια μελαγχολία, βλέπουμε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν και μας πιάνει μια στενοχώρια.

Αναπολλούμε χαρούμενες και μη στιγμές μέσα στο γήπεδο μαζί με παίκτες, προπονητές, φιλάθλους και παράγοντες.

Αυτά όλα όμως μπορούμε να τα ξαναζήσουμε εάν κάνουμε υπομονή και παλεψουμε όλοι μαζί να βγούμε δυνατοί, από την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Για μένα όμως δεν πρέπει να βιαστούμε και να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

ίναι δύσκολο μετά από 2 μήνες αποχή από τα γήπεδα να πεις στους ποδοσφαιριστές ελάτε σε 15-20 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει διάθεση και ενδιαφέρον αυτή την στιγμή για ποδόσφαιρο από τους περισσότερους.

Και το ίδιο πιστεύω ισχύει  και για τους παράγοντες και φιλάθλους,παρόλο που μας λείπει γιατί  όλοι μας βάζουμε πάνω από όλα την υγεία μας και τις οικογένειες μας. Για μένα πρέπει να βρεθεί μια λύση η οποία να μπορεί να δώσει χρόνο σε όλους μας,για να μπορέσουμε να  ορθοποδήσουμε, ώστε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, με καλύτερες συνθήκες ζωής για να χαρούμε το ποδόσφαιρο και όχι να το βιώνουμε σαν μια ακόμη σκληρή δοκιμασία.

Υ.Γ. Ίσως ένα Respect θα ήταν ότι καλύτερο. Να έχετε υγεία όλοι σας.


Περισσότερα: