Απονομή κούπας και γλέντι στο Ριόλο για την ιστορική άνοδο (βίντεο-πλούσιο φωτορεπορτάζ)Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων στο Ριόλο. Ιστορικές στιγμές για την ομάδα του Πανμοβριακού Ριόλου που πανάξια πήρε την άνοδο για την Γ’ Εθνική.

Χθες βράδυ Κυριακής με τη δύση του ήλιου στο γήπεδο της ομάδας έγινε η στέψη στους πρωταθλητές Αχαΐας. Πλήθος κόσμου έζησε μοναδικές στιγμές σε μια εκδήλωση που στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και η Ε.Π.Σ.Αχαΐας έδωσαν το παρών στην απονομή όπου ένας-ένας οι παίκτες της ομάδας προσφωνούνταναν από τον Δημήτρη Σαρρή και ανέβαιναν στο βάθρο των πρωταθλητών. Και όταν ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ τους έδωσε τη κούπα του πρωταθλητή τότε όλοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Μετά όλοι κατευθύνθηκαν στη κεντρική πλατεία του Ριόλου όπου το κύπελλο σήκωσαν και οι παλαίμαχοι του συλλόγου, με τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα καπνογόνα.

Και αργότερα το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κέντρο της περιοχής με άφθονο φαγητό και χορό.

Δείτε από τα βίντεο και τις φωτό τί επικράτησε και θα καταλάβετε….

Συγχαρητήρια στον Πανμοβριακό και ευχή όλων να εκπροσωπήσει επάξια την  Δυτική Αχαΐα στη Γ’ Εθνική. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα συνεχίσουμε να δείχνουμε το δημοσιογραφικό μας ενδιαφέρον για τις αθλητικές εκδηλώσεις της περιοχής (και όχι μόνο) και ως εκ τούτου υποσχόμαστε να καλύπτουμε με υψηλά στάνταρντς τις προσπάθειες ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων της ομάδας του Ριόλου στη Γ’ Εθνική.

  Βίντεο

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...246 από τις 246 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: