Ανάσα για την Αχαϊκή η έκτακτη βοήθεια 3.000 ευρώ του Δήμου Δ. Αχαΐας


Η ιδέα ήταν του ένθερμου φιλάθλου της Αχαϊκής Ανδρέα Μαχαίρα ο οποίος το ανέδειξε και πίεσε έτσι ώστε ο Δήμος να ενδιαφερθεί και να δώσει μια έκτακτη οικονομική βοήθεια στην ομάδα. Σύμμαχος και ο πρώην Δήμαρχος Σάκης Γκοτσούλιας ο οποίος στο Δημοτικό Συμβούλιο εισηγήθηκε να δοθεί μια οικονομική βοήθεια στους κιτρινόμαυρους.

Πράγματι στο Δημοτικό συμβούλιο ο τωρινός Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου όπως και ομόφωνα όλοι ήταν θετικοί σε αυτό το δίκαιο αίτημα.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα ετοιμάζεται να ταξιδέψει για το τριήμερο στη Μυτιλήνη, μετάβαση που θα κοστίσει ένα ποσό που δοκιμάζει τις αντοχές του ταμείου της.

Έχουμε πει και έχουμε γράψει φέτος πολλές φορές πως στο οικονομικό κομμάτι της Αχαϊκής ματώνουν 2-3 άτομα (για να μη το αφήνουμε αόριστο, πρόκειται κυρίως για τους: Μάκη Σταματόπουλο, Άγγελο Καρατζά) και σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Θα πρέπει για την ομάδα να δίνονται λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους. Αλλιώς το όλο εγχείρημα δε μπορεί παρά να έχει ημερομηνία λήξης. Οι δε φίλαθλοι μπορούν σε κάθε περίπτωση να βοηθούν με τα εισιτήρια διαρκείας που δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε διοίκηση να γνωρίζει ότι έχει να διαχειριστεί από την αρχή της σεζόν ένα σημαντικό ποσό.


Περισσότερα: