Αναμένεται βαρύτερος ο πέλεκυς στον Κρίνο για τα επεισόδια με Ατρόμητο Λάππα


Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν από δύο εβδομάδες στο γήπεδο του Βουπρασίου στο ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο Λάππα και τον Κρίνο, σίγουρα ήταν μια μαύρη σελίδα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι τελευταίας αγωνιστικής εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά.

Διεκόπη στο 75′ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 αφού οι παίκτες του Κρίνου αρνήθηκαν να συνεχίσουν λόγω των σοβαρών επεισοδίων που είχαν προηγηθεί αφού, όπως είχαν δηλώσει, πολλοί παίκτες από τα επεισόδια ήταν τραυματίες και ήταν αδύνατο να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Η απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Α δεν έχει εκδοθεί ακόμα κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει. Ανεπίσημα όμως, οι πληροφορίες λένε ότι ο Κρίνος θεωρείται υπαίτιος της διακοπής του ματς και η τιμωρία μπορεί να είναι ακόμα και αφαίρεση 10 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 5 από το επόμενο. Επίσης η ποινή θα περιλαμβάνει και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.

Για τον Ατρόμητο Λάππα φαίνεται πως πέφτει στα πιο μαλακά. Θα τιμωρηθεί με 2 η 3 αγωνιστικές της έδρας του αλλά πολύ πιο μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Παραπάνω από ενδιαφέρον θα είναι να διαβάσουμε το ακριβές σκεπτικό και τη στοιχειοθέτηση της απόφασης, όταν θα είναι διαθέσιμη, καθώς το φύλλο αγώνα ήταν αρκετά λακωνικό. Επίσης ενδιαφέρον θα έχουν πιθανές ποινές σε παίκτες που συνεπλάκησαν.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η αυστηρότητα των ποινών που συζητιούνται για τις δύο ομάδες θέλει να κάνει κατανοητό ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα γίνονται ανεκτά. Όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για θλιβερά περιστατικά που είναι ντροπή, ειδικά για τοπικές ομάδες.


Περισσότερα: