Αναμένεται «καμπάνα» για Ατρόμητο Λάππα; Τι αναφέρει το φ.α. για τη σύρραξη με Κρίνο


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι (Ατρόμητος Λάππα – Κρίνος) την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί στο 75′ με σκορ 1-1!

Δείτε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, η διαιτητής της αναμέτρησης, Γεωργία Ντάβλα:

«Στο 75ο απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, Παναγιώτη Παπαγγελή για αντιαθλητική συμπεριφορά. Στην συνέχεια ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών και είδα τον παίκτη της γηπεδούχου ομάδας Α. Βέρρα να βαράει αντίπαλό του και τον απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Διέκοψα το παιχνίδι και κάλεσα αστυνομία. Αφού μου επιβεβαίωσαν την ασφάλειά μου, των βοηθών και των παικτών αποφάσισα την συνέχιση του παιχνιδιού.

Αφού ενημέρωσα τους αρχηγούς και των δύο ομάδων, ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας Κρίνος, Κοκκίνης Ι., αρνήθηκε να συνεχίσουν. Ενημερώθηκα ότι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας Χοτζάι Α. και Χοτζάι Μ. διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Εγινε διακοπή στο 75ο λεπτό με το σκορ 1-1. Ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνος».

Λίγη ώρα μετά τη διακοπή του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση ο Ατρομήτος Λάππα: 

«Η διοίκηση του Ατρόμητου Λαππα 2015 καταδικάζει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα με την ομάδα του Κρίνου. Παίχτες που συμμετέχουν σε τέτοια επεισόδια δεν έχουν θέση στην ομάδα μας όπως και σε καμία υγιή ομάδα και θα υποστούν τις ανάλογες κυρώσεις».

Πηγή

Περισσότερα: