Ανακοίνωση ΣΕΠΑ για τη συνάντηση με την ΕΠΣ Αχαΐας


Αναλυτικά:

Μετά από πρόσκληση της ΕΠΣ Αχαΐας για συζήτηση θεμάτων που απασχολούν τον Σύνδεσμο μας, την Πέμπτη 24/3 παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΕΠΑ στα γραφεία της Ένωσης.

Σε καλό κλίμα συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μετά από διάλογο καταφέραμε να αποσπάσουμε την δέσμευση του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Αγγέλου Δανιήλ, ότι στην επερχόμενη προκήρυξη κυπέλλου για την σεζόν 2018-2019, θα συμπεριληφθεί παράγραφος η οποία θα δίνει και πάλι τα έσοδα του τελικού της διοργάνωσης αλλά και του Super Cup, υπέρ ενίσχυσης των τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών.

Επίσης πήραμε την διαβεβαίωση ότι στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει η επιτροπή για όσους τραυματίες ποδοσφαιριστές έχουν κάνει αίτηση και θα μοιρασθεί ένα ποσό της τάξεως των 3450 ευρώ.

Ως Σύνδεσμος δείχνουμε εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελεί η ΕΠΣ Αχαΐας και όλοι οι φορείς που σχετίζονται με το άθλημα, προς την βελτίωση των συνθηκών για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Θα είμαστε δίπλα σε όσους μας στηρίζουν αλλά και απέναντι σε όσους δεν μας παίρνουν στα σοβαρά.

Υ.Γ. Προς ενημέρωση όλων, ο αριθμός των ενεργών μελών του Συνδέσμου μας μεγαλώνει καθημερινά, σε επίπεδα που τον κάνει από τους μεγαλύτερους στην Αχαΐα.

Εκ του ΔΣ του ΣΕΠΑ.


Περισσότερα: