Ζαγαρέλος: «Υποτονική εμφάνιση, ανοχή τέλος στη διαιτησία»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Αχαϊκής δια μέσου του εκτελεστικού διευθυντή της Ανδρέα Ζαγαρέλου για το σημερινό ματς και την ήττα στο Πετρωτό από το Δία.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ανακοίνωση εκτελεστικού διευθυντή Αχαϊκής, κυρίου Ανδρέα Ζαγαρέλου.

“Σήμερα δυστυχώς η Αχαϊκή γνώρισε την ήττα από τον Δία Σαραβαλίου, πραγματοποιώντας μια υποτονική εμφάνιση κάνοντας λίγες καλές φάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η διαιτησία με την χείριστη συμπεριφορά της απέναντι μας, γεγονός που συνέβαλε στην πτώση της ψυχολογίας των παικτών μας.

Όντας μια ομάδα, αποτελούμενη από νέα παιδιά, που ξεκινά από το μηδέν, κάνουμε συνεχώς αυτοκριτική, με σκοπό να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να καταφέρουμε να επαναφέρουμε την Αχαϊκή στις ιστορικές της στιγμές.

Ξεκινήσαμε ένα πλάνο ανασυγκρότησης της ομάδας με μόνο γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα, σεβόμενοι το παρελθόν της, και το στηρίζουμε με πάθος και πίστη.

Για αυτόν τον λόγο, δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται, κυρίως δε, από την διαιτησία η οποία σήμερα επέδειξε μια άκρως επικίνδυνη, εριστική και εμπρηστική συμπεριφορά απέναντι μας.

Δηλώνουμε απερίφραστα πως τέτοιες προκλητικές και μικροπρεπείς πρακτικές δεν θα γίνουν πλέον ανεκτές από την ομάδα μας.

Είμαστε μεγάλη και ιστορική ομάδα. Με σεβασμό λοιπόν στο παρελθόν, προχωρούμε ενωμένοι στο μέλλον και με το βλέμμα στραμμένο στον ορίζοντα των επιτυχιών.

Πρώτη και τελευταία φορά δεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά.

Καμία ανοχή πλέον σε σκιώδεις πρακτικές που στόχο έχουν να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στην πορεία της Αχαϊκής.

Ανοχή τέλος!”


Περισσότερα: