Υποψήφιος πρόεδρος στο Σύνδεσμο διαιτητών Αχαΐας ο Ρηγόπουλος


Την προεδρία στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας θα διεκδικήσει ο Γιάννης Ρηγόπουλος στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο.

Ένα πρόσωπο που είναι αποδεκτό από τη μεγαλύτερη μερίδα των διαιτητών και σίγουρα ο Γιάννης Ρηγόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Η ανακοίνωση:

Μετά από απόφαση του νυν Προέδρου Γιώργου Σταθόπουλου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας οι οποίες θα γίνουν τον Μάιο και με την δική του στήριξη, αποφάσισα και είναι μεγάλη μου τιμή, να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος του τρίτου μεγαλύτερου Συνδέσμου της Ελλάδας στις επικείμενες εκλογές.

Μετά από δύο θητείες στο Δ.Σ. από την θέση του Ταμία και του Γενικού Γραμματέα και όταν στις δύο προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες με ψηφίζει το 90% των Διαιτητών και με βγάζει πρώτο σε ψήφους, αυτό κάτι δείχνει από την μεριά των συναδέλφων μου.

Έτσι αποφάσισα να ηγηθώ ενός σχήματος με νέα αξιόλογα άτομα, με νέες φρέσκιες ιδέες, για το καλό του Συνδέσμου μας, το οποίο αποτελείται από Παρατηρητές Διαιτησίας και εν ενεργεία Διαιτητές για να μπορούμε να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς των Διαιτητών μας και να τους μεταφέρουμε εκεί που πρέπει.

Οι υποψήφιοι είναι αλφαβητικά:

  • Βασιλόπουλος Γιώργος
  • Μπόρτζαρης Θανάσης
  • Παλαιολόγος Σπύρος
  • Πολυγένης Δημήτρης
  • Σταθοπούλου Αλεξία
  • Χριστόπουλος Θόδωρος

Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της Αχαϊκής Διαιτησίας.

Σας ευχαριστώ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ


Περισσότερα: