Βόμβα Μανιατάκου: «Αν μας βγάλουν από τον όμιλο της Πελοποννήσου, δεν κατεβαίνουμε στη Γ’ Εθνική»


Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος σχετικά με τα… «μαγειρέματα» που γίνονται για τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ Εθνικής.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ στον Αστέρα Βλαχιώτη με αφορμή πληροφορίες που υπάρχουν στο Βλαχιώτη και τις σκέψεις της Ε.Π.Ο να μην τοποθετήσει την ομάδα με τις υπόλοιπες της Πελοποννήσου αλλά σε όμιλο με τις ομάδες από… τις Κυκλάδες (Ρόδο, Διαγόρα Ρόδου, Ιάλυσο Ρόδου).

Αποφασίστηκε λοιπόν πως αν αύριο που πιθανώς ανακοινωθούν οι όμιλοι της Γ Εθνικής ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν τοποθετηθεί στον όμιλο της Πελοποννήσου τότε δεν θα δηλώσει συμμετοχή.

Και για να λέμε την αλήθεια, ο Μανιατάκος έχει όλο το δίκιο με το μέρος του αφού δεν νοείται η Γ Εθνική να έχει 8 ομίλους με 10, 11, 12 ομάδες και το Βλαχιώτη να αναγκάζεται να παίζει τόσο μακρινά ταξίδια και να αιμορραγεί οικονομικά. Στην τελική, το θεμιτό είναι τα ίδια χρήματα που θα χρειαζόταν μια ομάδα για να κάνει ένα σωρό ταξίδια μέσα στη σεζόν να τα διαθέσει στη βελτίωση του δυναμικού της, στη στήριξη νέων ταλέντων και να εξασφαλίσει έτσι και μεγαλύτερη βιωσιμότητα, κι όχι οι ομάδες να ψάχνουν «θύματα» κάθε καλοκαίρι για τις διοικήσεις τους.

Χίλια δίκια έχουν οι άνθρωποι της ομάδας και περιμένουν να δουν αύριο τι θα γίνει και να πράξουν ανάλογα.

Η Ε.Π.Ο έφτιαξε τη Γ Εθνική με 8 ομίλους για να μειωθούν τα έξοδα, όχι για να αιμοραγούν κάποιες ομάδες και να….εξυπηρετούνται κάποιες άλλες.

Ενημέρωση: Δείτε τους ομίλους της Γ Εθνικής που ανακοίνωσε η ΕΠΟ.


Περισσότερα: