Τσολόπουλος: Με πολλή δουλειά και φιλοσοφία πρωταθλητισμού ήρθε η άνοδος


Και μαθηματικά από τη περασμένη Κυριακή ο Δίας με την εκτός έδρας νίκη με 0-4 στα  Βραχνέικα κόντρα στον Διαγόρα 2010, κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Α’  Ε.Π.Σ.Α για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Προπονητής στην ομάδα ο 37 χρόνος Νίκος Τσολόπουλος με καταγωγή από τα Σαγέϊκα(έχει παίξει με επιτυχία σε Εθνικός Σαγεΐκων, Αχαϊκή, Παναιγιάλειο, Αστέρα Αμαλιάδας, ΠΑΟ Βάρδας, Ατρόμητο Λάππα) που σταμάτησε το ποδόσφαιρο πριν δύο χρόνια και ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα.

Πήγε στον Δία (την ομάδα του παλαίμαχου παίκτη της Παναχαϊκής Δημήτρη Αργυρόπουλου) και με πολλή δουλειά, υπομονή, και φιλοσοφία πρωταθλητισμού κατάφερε αυτή τη πολλή μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο.

Μιλάει στο thematch.gr και αξίζει να διαβάσετε τις δηλώσεις του:

“Ξεκινήσαμε τη χρονιά στις 10 Αυγούστου χωρίς να ήταν αυτοσκοπός η άνοδος.

Μέσα από τις προπονήσεις όμως είδα πως τα παιδιά είχαν πολλές δυνατότητες και με πολλή δουλειά και υπομονή τους πέρασα τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού.

Διαχειριστήκαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και χωρίς πολλά λόγια και βαρυσήμαντες δηλώσεις, βήμα βήμα πετύχαμε να πάρουμε την άνοδο.

Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά όλη τη χρονιά δεν έβγαλαν ούτε ένα τραυματισμό και σε αυτό συνετέλεσε και η πολύ καλή δουλειά του Δημήτρη Αργυρόπουλου στην ακαδημία.

Θέλω να τονίσω πως τα παιδιά είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες κάτι που μετράει πολύ.

Για τη νέα χρονιά έχουμε μπροστά μας τη πρόκληση ενός πολύ δύσκολου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Μέλημα μου είναι να μείνω στην ομάδα και να συνεχίσω να δουλεύω με τα νέα παιδιά με στόχο να πετύχουμε κάτι καλό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά ως προπονητής η ομάδα κατάφερε να πάρει την άνοδο και μάλιστα με πολλά νέα σε ηλικία παιδιά.


Περισσότερα: