Τσίρκοβιτς: Δε μπορώ να περιμένω άλλο τον ΠΑΟ Βάρδας


Όπως όλα δείχνουν ο Μίκι Τσίρκοβιτς πολύ δύσκολα θα είναι προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας και τη νέα σεζόν (αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ). Μιλώντας εδώ στο thematch.gr είπε πολλά και διάφορα για την ομάδα της Βάρδας αλλά και την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς το θέμα του κορωνοϊού έκανε μεγάλο κακό και στον αθλητισμό αφού τα πρωταθλήματα σταμάτησαν πρόωρα.

Εδώ και τρεις μήνες είμαστε σε απραξία χωρίς να ξέρουμε τι θα συμβεί σε λίγους μήνες, αφού οι ειδικοί μιλάνε για πιθανό δεύτερο κύμα της επιδημίας.

Με το ΠΑΟ Βάρδας είχαμε μια πετυχημένη χρονιά αφού σωθήκαμε άνετα ενώ για πρώτη φορά η ομάδα αναδείχτηκε κυπελλούχος έστω και μετά από κλήρωση.

Επειδή λοιπόν μπροστά μας έχουμε και τη πρόκληση του κυπέλλου ζήτησα από τους διοικούντες της Βάρδας να συζητήσουμε το τι θα γίνει τη νέα περίοδο αφού σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσει και νωρίτερα η προετοιμασία.

Και επίσης να υπάρξουν πιο υψηλοί στόχοι για το σύλλογο.

Ήθελα φυσικά να παραμείνω στον πάγκο της ομάδας αλλά μέχρι στιγμής όμως δεν έχει προκύψει κάτι, και εγώ δεν μπορώ άλλο να περιμένω, είμαι επαγγελματίας προπονητής, ζω από το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να κοιτάξω το που θα πάω τη νέα χρονιά.

Ήδη έχω μιλήσει με δύο ομάδες και πιστεύω μέσα στο μήνα να αποφασίσω το που θα συνεχίσω.


Περισσότερα: