Τσιλιβή Ζακύνθου: «Είναι απίστευτα δύσκολο έως ακατόρθωτο η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής»


Ανακοίνωση εδώ στο thematch.gr μας έστειλε πριν λίγο η διοίκηση της ομάδας του Τσιλιβή Ζακύνθου με την οποία εκφράζει έντονους προβληματισμούς για το πως μπορούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και αργότερα οι αγώνες κάτω από αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Στην αναμονή των αποφάσεων της διοργανώτριας ως προς την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα εξής:

Είναι αδιανόητο επί 4 μήνες να μην έχει ζητηθεί η γνώμη των σωματείων και η δυνατότητα συμμετοχής στα καινούργια δεδομένα.

Αγνοήσατε πλήρως την υπογεγραμμένη από όλες τις ομάδες του ομίλου κοινή επιστολή που σας στείλαμε εδώ και αρκετούς μήνες.

Σας θυμίζουμε ότι δηλώσαμε συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα προβληματικό,που θα τελείωνε όμως στα μέσα Απρίλη, τώρα μας ζητάτε να το ξεκινήσουμε τότε και να τελειώσουμε κατακαλόκαιρο.

Για τις νησιώτικες ομάδες είναι απίστευτα δύσκολο έως ακατόρθωτο,ειδικά για τις ομάδες του Ιονίου που να υπενθυμίσουμε ότι εξαιρέσατε από την χρηματοδότηση που προσφέρατε στις ομάδες του Αιγαίου.

Μια σειρά προβλημάτων, όπως της έναρξης θεού θέλοντος της τουριστικής περιόδου και την ενασχόλησης σε αυτήν ποδοσφαιριστών και παραγόντων η την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα οικονομικά και υγειονομικά.

Έχουμε πλήρη κατανόηση στη θέληση αρκετών παιχτών και προπονητών να αρχίσει το πρωτάθλημα, στη δεδομένη συγκυρία όμως είναι απίστευτα πολλά τα αρνητικά δεδομένα.

Ούτε το πρωτάθλημα ενός γύρου η το αστείο με διαιτητές από την τοπική ένωση ίναι λύσεις,περισσότερο με διακωμώδηση του αθλήματος μοιάζουν.

Αναμένουμε τις γενικότερες εξελίξεις και θα επανέλθουμε με τις αποφάσεις μας.

Εκ του Δ.Σ του Α.Ο Τσιλιβή


Περισσότερα: