Τραυματίας ο γκολκίπερ Καστανιώτη έπιασε τρία πέναλτι και έγραψε ιστορία η Ελπίς Σκουτάρεως


Αυτό που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών ίσως δεν έχει προηγούμενο. Η Ελπίδα Σκουτάρεως η κυπελλούχος ομάδα της Ε.Π.Σ.Σερρών προκρίθηκε στον τελικό του Kυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών και ταυτόχρονα παίρνει και την άνοδο για την Γ’ Εθνική
κατηγορία.

Και τί δεν έγινε σήμερα στις Σέρρες.

Οι 1200 περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον ημιτελικό αγώνα με το Κερατσίνι είναι σίγουρο πως δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Στο 32′ ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας της Ελπίδας ο Νικολούδης αποβλήθηκε και στην θέση του μπήκε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Δημήτρης Καστανιώτης. Ο οποίος όμως δέκα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και συνέχισε να παίζει αναγκαστικά με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Το Σκούτάρι μάλιστα άνοιξε το σκορ αλλά λίγο πριν το τέλος ισοφαρίστηκε. Έτσι το ματς πήγε στην παράταση όπου με αριθμητικό μειονέκτημα το Σκούταρι κατάφερε και δεν δέχτηκε γκολ.

Έτσι φτάσαμε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Όπου εκεί κάθισε κάτω από τα δοκάρια ο τραυματίας γκολκίπερ Καστανιώτης στην κυριολεξία με ένα πόδι αφού από τον τραυματισμό του και μετά κούτσαινε συνεχώς.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Οι παίκτες της Ελπίδας Σκουτάρεως ευστόχησαν και στα τρία πέναλτι ενώ αυτός έπιασε και τα τρία πέναλτι των παικτών του Κερατσινίου με ένα πόδι.

Το τι έγινε μετά δεν περιγράφεται. Όλοι έπεσαν πάνω στον ήρωα γκολκίπερ ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς μη πιστεύοντας ίσως και ο ίδιος τι είχε συμβεί.

Με την πρόκριση στον τελικό του Kυπέλλου Ελλάδας το Σκούταρι έγραψε ιστορία αφού παράλληλα παίρνει και την άνοδο στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.


Περισσότερα: