Τραβηγμένη… απ’ τα μαλλιά η πρόταση των διαιτητών για Δόξα Παραλίας


Επειδή ήμουν στο γήπεδο της Παραλίας το Σάββατο το μεσημέρι και είδα τα πάντα όσα συνέβησαν, έχω σαν Παναγιώτης Μάλλιος να πω τα εξής:

Ναι, όντως κάποιος ανεγκέφαλος, βλάκας, χαζός (πείτε το όπως θέλετε) χτύπησε πίσω από το συρματόπλεγμα τον εξαίρετο επόπτη Παναγιώτη Ζούλη.

Ήταν φίλος της Παραλίας; Ήταν ουδέτερος, Ποιος ήταν; Ούτε που ξέρω και δεν τον είδα καν.

Σίγουρα σ’ αυτές τις περιπτώσεις όταν υπάρχει διακοπή αγώνα η γηπεδούχος ομάδα είναι αυτή που έχει την ευθύνη των όσων έγιναν.

Όμως η σημερινή πρόταση του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας για να μην ορίζονται διαιτητές από την Αχαΐα στα παιχνίδια της Δόξας Παραλίας για πέντε αγωνιστικής θεωρώ (και ας με συγχωρέσουν οι φίλοι διαιτητές) είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, παράλογη και εξοντωτική.

Σίγουρα η Δόξα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να υποστεί μια τιμωρία για το ότι δεν ολοκληρώθηκε το ματς, αλλά το να επιβάλλεις τέτοια εξοντωτική ποινή παραπέμπει σε γεγονότα τύπου σαν να… έπεσε το… ξύλο της αρκούδας προχθές στην Παραλία… σαν να είχαμε γενική σύρραξη με τραυματίες κ.τ.λ.

Δε συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

Και ούτε έχει δώσει ποτέ δικαιώματα η συγκεκριμένη ομάδα, ούτε έχει εμπλακεί σε επεισόδια σε κάποιο ματς φέτος η τα προηγούμενα χρόνια.

Και δε φταίει φυσικά να πληρώσει πέντε διαιτησίες από άλλους νομούς (σαν Γ’ Εθνική με εξοδολόγια 500, 600 ευρώ ανά ματς) επειδή βρέθηκε ένας ηλίθιος (γιατί περί ηλίθιου πρόκειται) και χτύπησε τον επόπτη.

Ναι, κύριοι, αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη επειδή ήμουν παρών στο γήπεδο.

Να υπάρξει κάποιου είδους τιμωρία αλλά όχι τέτοιου είδους γιατί είναι πέρα για πέρα άδικο και όπως έγραψα και στον τίτλο τραβηγμένο από τα μαλλιά…


Περισσότερα: