Τραπέζι… ανανεώσεων με τους Πατρινούς στον ΠAO ΒάρδαςΜε καλό φαγητό, καλό κρασί και μπύρα, με ευχάριστη παρέα όλα γίνονται πιο εύκολα… Άλλωστε στον ΠΑΟ Βάρδας, όπως έχετε καταλάβει, το κλίμα είναι οικογενειακό και συχνά πυκνά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είχαμε… πλούσια τραπέζια.

Από την Πάτρα για τη Βάρδα λοιπόν κατηφόρισαν απόψε τρεις Πατρινοί παίκτες των πράσινων. Οι Δημήτρης Νικολόπουλος, Νίκος Ντόμας και Δημήτρης Αγουρίδης. Μαζί με μέλη της διοίκησης έφαγαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα.

Βασικοί και αναντικατάστατοι και οι τρεις και τη φετινή σεζόν αποτέλεσαν βασικά εργαλεία για τον Ηλία Φωτόπουλο. Μέλημα και των τριών είναι να παραμείνουν στο σύλλογο κάτι που άλλωστε επιθυμεί η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και οι μεν και οι δε είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους και η αποψινή συνάντηση μέτα φαγητού έγινε σε άριστο κλίμα.

Συμπερασμα; Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… Που σημαίνει πως θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους αν δεν ανανεώσουν για ένα ακόμα χρόνο στον ΠΑΟ Βάρδας.Περισσότερα: