Το ευχαριστώ του Διαγόρα στον Χρήστο Λούβαρη


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων με αφορμή την απόφαση του προέδρου Χρήστου Λούβαρη να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Χρήστο Λούβαρη για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο και στην ομάδα, αρχικά ως συνεργάτης και στη συνέχεια ως πρόεδρος.

Αφιέρωσε ατελείωτες ώρες για χάρη του Διαγόρα και τον έβαλε πολλές φορές πάνω και από την προσωπική του ζωή και κυρίως, την υγεία του, κάτι που καθιστά την προσφορά του ιδιαίτερα ξεχωριστή. Τον τιμούμε και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Μας λυπεί πραγματικά η χρονική συγκυρία που επέλεξε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, όμως αφενός σεβόμαστε απολύτως την απόφασή του, αφετέρου είναι μια εξέλιξη που θα δυναμώσει όσους μένουν πίσω για να κρατήσουν όρθια την ομάδα σε δύσκολες από κάθε πλευρά εποχές.

Με τον Χρήστο καταφέραμε ως σύλλογος πολλά και σπουδαία πράγματα, αλλά η επιτυχία, όπως ισχύει παντού, δεν είναι ποτέ υπόθεση ενός. Ήταν και παραμένει ομαδική υπόθεση, ειδικά στη δική μας οικογένεια, όπου έχουμε την ευτυχία και την ευλογία να διαθέτουμε και πρόσωπα που πάντα παίζουν το ρόλο του από μηχανής θεού σε κάθε δυσκολία ή απαίτηση της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Χρήστο Λούβαρη κάθε επιτυχία σε ό, τι κι αν αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα.

Α.Ο. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ

Το Δ.Σ”


Περισσότερα: