Την Κυριακή στην Ελευσίνα το Super Cup Α.Ε. Καραϊσκάκης – Ηρόδοτος


Την προσεχή Κυριακή στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο Ελευσίνας θα διεξαχθεί ο αγώνας Super Cup ανάμεσα στον Κυπελλούχο Γ’ Εθνικής και τον κυπελλούχο του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αντίπαλοι θα είναι η Α.Ε Καραϊσκάκης με τον Ηρόδοτο. Τυπικά γηπεδούχος μετά από κλήρωση η Α.Ε Καραϊσκάκης.

Φαβορί είναι μάλλον η Αρτινή ομάδα που έχει διαφορά μια κατηγορία από την ιστορική Κρητική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Βέβαια προξενεί εύλογα απορία ποιο είναι το όφελος της τέλεσης αυτού του αγώνα. Η κάθε μια ομάδα κατέκτησε το κύπελλο στον θεσμό που συμμετείχε και σίγουρα τώρα μέσα στην ζέστη του Ιουνίου μόνο ταλαιπωρία και έξοδα προσθέτει το ματς.

Και λέμε έξοδα γιατί ο Ηρόδοτος πάλι μετά από 15 μέρες θα αναγκαστεί να ανέβει στην πρωτεύουσα από το Ηράκλειο Κρήτης ενώ ο Καραϊσκάκης θα κάνει ένα τετράωρο ταξίδι με το πούλμαν. Λέμε πάλι για τον Ηρόδοτο γιατί είχε αγωνιστεί στα Σπάτα με την Ελπίδα Σκουτάρεως για τον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Διαιτητής στο μεθαυριανό παιχνίδι ορίστηκε ο Κώστας Κατοίκος του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς την Μαρία Δέτση από Αθήνα και τον Θόδωρο Γουρνιά από Ανατολική Αττική, ενώ 4ος θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος από Ανατολική Αττική.


Περισσότερα: