Θυμήθηκαν τα παλιά οι Παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας και Ολυμπιακού (φωτό-βίντεο)

gr/uploads/1/S1051426-e1498000358358.jpg” alt=”” width=”347″ height=”235″ />

Για ιερό σκοπό αγωνίστηκαν το Σάββατο το απόγευμα στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαγιάς οι Παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας και του Ολυμπιακού. Ο σκοπός είχε να κάνει με το να μαζευτούν χρήματα για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη που είχε καταστραφεί από το φονικό σεισμό τον Ιούνιο του 2008 πριν 9 χρόνια.

Κεντρικό πρόσωπο από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού ήταν αναμφισβήτητα ο Αργύρης Καμπούρης αφού είχε πετύχει τις δύο χρυσές βολές στον τελικό με την τότε Σοβιετική Ένωση πριν από 30 χρόνια ακριβώς το 1987. Τότε που όλη η Ελλάδα είχε βγει στους δρόμους στη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ.

Όσον αφορά τους Παλαίμαχους της Δυτικής Αχαΐας οι Οικονομόπουλος, Ρεμπούτσικας, Τσώκος, Σαράντης, Ράθωσης και οι υπόλοιποι θυμήθηκαν τα παλιά και απόλαυσαν το ματς με τους ερυθρόλευκους άσσους του παρελθόντος οι οποίοι ήταν και οι νικητές κάτι που μικρή σημασία έχει.

Σε δημοπρασία βγήκε και η φανέλα του Δημήτρη Σπανούλη την οποία απέκτησε με 400 ευρώ ο Ηλίας Οικονομόπουλος. Φυσικά και αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού.

  Στιγμιότυπα


  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: