Θύελλα Πατρών: 88 χρόνια λαμπρής ιστορίας (φωτό-βίντεο)Μιά από τις πιο παλιές και ιστορικές ομάδες η Θύελλα Πατρών γιόρτασε την Τετάρτη το απόγευμα τα 88 χρόνια ιστορίας της. Ιδρύθηκε το 1930 και έφτασε να αγωνίζεται ακόμα και στη Β’ Εθνική έχοντας βγάλει πολλούς και καλούς παίκτες κατά το παρελθόν.

Την Τετάρτη το απόγευμα στο ιδιόκτητο γήπεδο το Φώτης Αραβαντινός στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαιμάχους της Θύελλας και τους Παλαιμάχους της Πάτρας.

Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν μεγάλη για το πρόεδρο της Θύελλας Τάκη Θανόπουλο (όπως θα δείτε και στο βίντεο) αφού αναφέρθηκε λεπτομερώς και ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν και βοήθησαν έτσι ώστε αυτή η ιστορική ομάδα να φτάσει τόσο ψηλά.

Και ο Τάκης Λαμπρόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις επιτυχίες της ομάδας ενώ παλιές μεγάλες δόξες του συλλόγου έδωσαν το παρών.

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της ομάδας προσέφερε αναψυκτικά μπύρες και σουβλάκια σε όλους που παραβρέθηκαν, ενώ η βραδιά έκλεισε με το κόψιμο της τούρτας για τα 88 χρόνια από τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Θύελλας που μας κάλεσε στη πολύ όμορφη εκδήλωση και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη Πατρινή ομάδα.

Σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πετυχημένη επετειακή εκδήλωση.

  Βίντεο


  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...70 από τις 70 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: