Θρίαμβος παραμονής του Κρίνου, με 4-1 τα Αργυρά (φωτο-βίντεο πανηγυρισμών)


Τεράστια επιτυχία αποτελεί η παραμονή του Κρίνου στη Β’ κατηγορία.

Στον αγώνα μπαράζ που κράτησε για πάνω από τρεις ώρες η ομάδα του Κουτσογιανόπουλου νίκησε με 4-1 τα Αργυρά στο γήπεδο Προσφυγικών.

Και τι δεν έγινε σε αυτό το ματς…

Στο 20ο λεπτό είχαμε διακοπή για μια ώρα και είκοσι λεπτά.

Ο λόγος είναι πως κάποιος-κάποιοι ανεγκέγαλοι πέταξαν μπουκάλια στον Αιγιώτη διαιτητή Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος διέκοψε το ματς και ζήτησε την παρουσία αστυνομικής δύναμης για να το συνεχίσει.

Υπήρχε και περίπτωση οριστικής διακοπής του αγώνα η να συνεχιστεί χωρίς φιλάθλους, αλλά τελικά ήρθε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο και η αναμέτρηση συνεχίστηκε (αν και με μεγάλη χρονικά καθυστέρηση).

Άποψη μας επειδή δώσαμε το παρόν στο γήπεδο των Προσφυγικών είναι πως ο Παπαδόπουλος πολύ σωστά έπραξε και διέκοψε το ματς αφού η ρίψη μπουκαλιών η οποιουδήποτε αντικειμένου είναι κατακριτέα ενέργεια και κάποτε θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως μόνο κακό κάνουν στην ομάδα τους.

Γύρω στο 70′ είχαμε και λιποθυμικό επεισόδιο στην κερκίδα με φίλαθλο του Κρίνου στον οποίο έσπευσε ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος ο οποίος… τυχαία βρέθηκε στο γήπεδο για φωτογραφική κάλυψη, αλλά η συνδρομή του στο περιστατικό ήταν άμεση…

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η Αργυρά προηγήθηκε με τον Καψή μόλις στο 2′, για να ισοφαρίσει ο Κρίνος στο 14’ με τον Κόλλια.

Μετά τη μεγάλη διακοπή που είχαμε και αναφέραμε πιο πάνω, όταν ξεκίνησε και πάλι το ματς ο Κοντοσώρος στο 31’  έβαλε τον Κρίνο μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο ημίχρονο ο Κρίνος έκανε αλλαγή και πέρασε στο ματς ο Μαχαίρας ο οποίος όμως μέσα σε 12 λεπτά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο 57′.

Κ όμως παρά το ότι η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο κατάφερε σε κόντρα επίθεση να πετύχει δύο γκολ με τον εκπληκτικό σήμερα Μάριο Σοφιανό (κορυφαίος μαζί με τον Κοντοσώρο) στο 71’ και 73’ κάνοντας το σκορ 4-1 ολοκληρώνοντας ένα θρίαμβο έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας μπαράζ.

Σφύριξε ο Γιώργος Παπαδόπουλος (  Παλούμπης- Βασιλόπουλος)

Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε το μπαράζ σωτηρίας πάνω από 300 φίλαθλοι στα Προσφυγικά, με τους φίλους του Κρίνου να κλέβουν την παράσταση με τα καπνογόνα και τα βαρελότα…

Συνθέσεις

Αργυρά: Μαυρογιάννης, Παπαγιαννάκης, Τζουγανάτος, Ρότας, Βίσας, Γ.Ασημακόπουλος, Κ.Ασημακόπουλος, Διγγελόπουλος Κουκής, Γαλάνης, Καψής.

Κρίνος: Πετρόπουλος, Κατριμπούζας, Καριώρης, Μ.Σοφιανός, Κωνσταντινόπουλος, Γ Σοφιανός, Κόλλιας, Λεχουρίτης, Γκοτσόπουλος, Κοντοσώρος, Νιφόρας.

  Βίντεο

  Συνεντεύξεις

Οι δηλώσεις Κουτσογιανόπουλου μετά το μπαράζ Αργυρά – Κρίνος (βίντεο)

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...103 από τις 103 εικόνες της συλλογής


Περισσότερα: