Θλίψη στη Δυτική Αχαΐα για τη μη συμμετοχή του Εθνικού Σαγεΐκων στο πρωτάθλημα


Για αυτούς που μένουν στη Δυτική Αχαΐα ήταν κάτι αναμενόμενο αφού δεν φαίνονταν φως από πουθενά.

Στην Πάτρα όμως και τη γύρω περιοχήμ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αφού έστω και στο παρά πέντε όλοι πίστευαν πως κάποιοι θα μπουν μπροστά, θα έβαζαν «πλάτη» για να κατέβει η ομάδα.

Μιλάμε για τον Εθνικό Σαγεΐκων μια ιστορική ομάδα γνωστή σε όλη την Ελλάδα με συμμετοχή και στη Γ’ Εθνική για δύο χρονιές.

Ποιος θα ξεχάσει εκείνο το σούπερ ματς στο Δώριο της Μεσσηνίας με τον Εθνικό Μελιγαλά που παρά την αστυνομική απαγόρευση, πάνω από 200 οπαδοί των «πολεμιστών» έδωσαν βροντερό παρών, η ομάδα νίκησε 0-1 και παρέμεινε στη Γ’ Εθνική.

Πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και μια πολύ βαριά φανέλα και ιστορία δεν στάθηκαν ικανά για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο που είχε περιέλθει από τον Απρίλιο που τελείωσε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και η ομάδα υποβιβάστηκε χωρίς να κάνει μια νίκη.

Πραγματικά πολύ λυπηρό το γεγονός αυτό που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και σίγουρα αποτελεί μαύρη σελίδα.

Δε μιλάμε ούτε για Γ’ Εθνική, που γνωρίζουν άπαντες τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις των μετακινήσεων, αλλά ούτε καν για Α’ τοπικό. Μιλάμε για Β’ τοπικό και σίγουρα πολλοί στα Σαγέικα έχουν ευθύνη για αυτή την ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη.


Περισσότερα: